Mobila pentru familia ta
RSS

Postari pe blog de la '2015' 'august'

Despre Dormitoare
                                    Dormitorul din visele tale ? Acesta ar putea fi doar aici ...

        Când vine vorba de dormitoare  moderne sau clasice  alternativele de proiectare sunt nelimitate. Pentru a lua o decizie în acest domeniu e oarecum greu. Din acest motiv am decis să facem acest proces mai ușor pentru tine și va prezentam  dormitoare moderne sau rustice, care ar putea fi punctul de plecare atunci când decorezi .
        Înainte de a cumpăra un nou set de mobilier, asigurați-vă că ati luat  în considerare dimensiunea camerei .  Măsurați mobilierul și vizualizati  unde va merge amplasat  si daca se va potrivi . Asigurați-vă că lăsați suficient spațiu de mers ,  verificați daca sertarele și dulapurile au suficient spațiu pentru a se deschide în mod corespunzător .

        Există doar un element inevitabil pentru dormitor și acesta este patul, asa ca alegerea cea mai buna  e cruciala . Patul este punctul forte , dar asigurați-vă ca alegeti unul ideal care permite loc de mișcare si zona din jur nu este obstrucționată , fie că este un dublu, queen sau king-size. Paturile cu elemente din mdf acoperite cu folie  3d  pot fi atât de frapante si elegante , iar paturile tapitate au un finisaj frumos moale, care adauga caldura la orice dormitor. Dacă  aveti spațiu strâmt, un pat cu lada  ar putea fi cea mai bună opțiune.

Despre Mobila de Bucatare

Cum comanzi o bucatarie?


/images/default-image.gif1. Masoara cu atentie spatiul in care doresti sa asezi bucataria, tine cont de toate detaliile (plinte, grinzi de rezistenta, dispunerea chiuvetei, a prizelor electrice, caloriferelor, usi, ferestre,tevi de apa sau gaz, a electrocasnicelor fixe etc).  Vino in cel mai apropiat showroom STAER cu masuratorile tale.

 

/images/default-image.gif2.Aici, impreuna cu unul dintre consultantii nostri  configurezi in Simulatorul 3D bucataria preferata, alegi materialele si combinatiile de culori  care ti se potrivesc si o dotezi cu accesoriile dorite.Vezi aici Materiale si Culori folosite in Programul de Bucatarii Staer.

 


3. Cu ajutorul  consultantilor nostri de vanzari, in baza alegerii facute de tine, poti vizualiza  simularea 3D a viitoarei tale bucatarii precum si pretul acesteia,  in timp real.Comanda ta se va lansa in productie, dupa achitarea unui avans de minim 30% din valoare. In acest punct daca nu esti sigur de masuratorile tale , un specialist de la Staer se poate deplasa pentru a face masuratori exacte, urmand a se face modificarile necesare dupa caz.

 


/images/default-image.gif4. La termenul stabilit pentru livrare, echipa Staer iti va livra si monta mobilierul. Serviciile de livrare si montaj sunt gratuite in conditiile prezentate in magazin.