Mobila pentru familia ta

inapoi la Info Utile

 

Confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

 

Avem grija de datele dumneavoastra cu caracter personal

 

STAER INTERNAȚIONAL SA  respecta prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a datelor. Continutul pe care tocmai il parcurgeti in acest moment este, de fapt, unul dintre modurile in care noi dorim sa va aratam ca increderea pe care ne-o acordati nu este unilaterala, si ca si noi, la randul nostru, luam toate masurile necesare pentru ca vizita dvs. in site-ul nostru sa fie cat mai placuta si fara consecinte pe care nu le anticipati.

Conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si bunele practici in domeniu, precum si asigurarea unui climat de transparenta, siguranta si incredere pentru clientii STAER este o prioritate pentru noi.

Protejarea informatiilor pe care le furnizati este extrem de importanta pentru noi. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti despre informatiile pe care le colectam, scopul pentru care le colectam, cum le folosim si cu cine le mai impartasim.

Datele noastre de contact

Denumire completa: STAER INTERNATIONAL SA ;

Sediu social: Galati, Str. Siderurgistilor, nr. 24, Bl SD6B, parter, Jud. Galati, Romania

Sediu administrativ (adresa corespondenta): Sat Costi, Comuna Vinatori, Str. Prelungirea Foltanului, Nr. 65, Jud Galati, Romania

Numar de telefon : +40 236 406 208  disponibil intre orele 9.30 – 17.00 in zilele  luni - vineri

Adresa de email: office@staer.ro

Adresa web: staer.ro

 

1. De ce colectam datele dumneavoastra?

 

Folosirea datelor dumneavoastra cu caracter personal ne permite sa ne imbunatatim serviciile oferite, ne ajuta sa va putem procesa cererile mai rapid si sa gestionam mai bine relatia cu dumneavoastra.

 

Temeiurile pe baza carora prelucram datele dumneavoastra sunt:

•          indeplinirea obligatiilor noastre legale  in cazul incheierii unui contract/lansarii unei comenzi.

•          pentru a va oferi informatii pe care le-ati solicitat.

•          cu privire la obligatiile legale de a comunica  la cerere, unor autoritati publice, anumite informatii sau a altor obligatii legale.

 

2. Scopurile pentru care prelucram date cu caracter personal

 

Prestarea de servicii catre dumneavoastra in stricta conformitate cu Contractele incheiate.

Comunicari. Comunicarea cu dumneavoastra prin orice mijloace (de exemplu, email, telefon mobil sau fix, mesaje telefonice (SMS-uri), posta, curier sau in persoana, strict in scopul derularii Contractelor incheiate.

Indeplinirea obligatiilor noastre legale. Indeplinirea obligatiilor noastre legale cu privire la depunerea declaratiilor fiscale, arhivare, tinerea evidentelor si a altor obligatii pe care legislatia ni le impune.

Gestiunea financiara. Eliberarea facturilor catre dumneavoastra; primirea platilor de la dumneavoastra inclusiv inregistrarea platilor efectuate de catre alte persoane in numele dumneavoastra;

Solutionarea litigiilor.Formularea de cereri si de aparari inaintea autoritatilor publice si a altor entitati care solutioneaza litigii; solutionarea sesizarilor dumneavoastra.

 

3. Ce fel de date cu caracter personal colectam?

 

Datele cu caracter personal pe care le vom prelucra sunt:

- datele obtinute direct de la dumneavoastra:

•          Informatii personale (nume, prenume, adresa, email, telefon) pe care le furnizati la momentul crearii contului.

-datele cu caracter personal colectate indirect:

•         Informatii de la  de la banca dumneavoastra sau a titularului care efectueaza plata pentru dumneavoastra (aceasta informatie este folosita doar in scopul verificarii platilor efectuate in contul nostru): cont, banca, titular cont.

•         Informatia colectata din raportul de trafic al serverului STAER INTERNATIONAL SA: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam caresectiuni ale siteurilor noastre sunt sectiuni de interes pentru utilizatori. STAER INTERNATIONAL SA  colecteaza de asemenea adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, nu in ultimul rand, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate.

•         Informatia colectata prin intermediul cookieurilor: STAER INTERNATIONAL SA  foloseste cookieuri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre. Cookieurile (asa cum au fost ele definite mai sus) ne permit sa salvam parolele dvs. de acces si preferintele dvs. astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.

 

Cookieuri:

Informatii despre cookieuri  se pot obtine prin accesarea link-ului :

https://staer.ro/despre-cookie .

Minimizarea datelor - ne-am asigurat ca datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le prelucram sunt limitate la cele care sunt necesare, adecvate si relevante pentru scopurile declarate .

 

4. Cat timp vom stoca datele dumneavoastra?

 

Stocarea datelor cu caracter personal se face de catre Operator  in format electronic pe serverele proprii. Stocarea datelor cu caracter personal  se va efectua pe o perioada de 10 ani (conform Nomenclatorului arhivistic aprobat) in cazul finalizarii unei tranzactii comerciale prin intermediul site-ului sau pana la retragerea consimtamantului dumneavoastra, respectiv stergerea contului.

 

Dupa aceste termene  datele cu caracter personal  vor fi sterse automat.

 

5.Securitatea datelor dumneavoastra

 

Securitatea datelor dvs. personale este importanta pentru noi. Am implementat masuri de securitate administrative, tehnice si fizice de ultima ora pentru a proteja impotriva accesului, distrugerii sau modificarii neautorizate a informatiilor dvs. Aceasta include criptarea serviciilor noastre utilizand Secure Sockets Layer (SSL) Si restrictionarea accesului la datele personale pentru angajatii STAER INTERNATIONAL SA , partenerii /persoanele imputernicite au nevoie sa stie acele informatii pentru a le prelucra pentru noi si care sunt supusi obligatiilor stricte de confidentialitate contractuala. Cu toate acestea, in ciuda eforturilor noastre cele mai bune, niciuna dintre masurile de securitate nu este complet impenetrabila.

 

6. Cui i-am mai putea da acces la datele tale personale?

 

Am putea sa acordam  acces la unele dintre informatiile dumneavoastra personale prestatorilor de servicii, colaboratorilor si altor furnizori de servicii conexe in scopul de a finaliza o eventuala comanda dumneavoastra.

 

Contabili, auditori, avocati si alti consultanti profesionali externi ai nostri; acestia vor fi obligati prin contractul incheiat cu noi sa pastreze confidentialitatea datelor dumneavoastra.

Persoane fizice sau juridice care actioneaza ca persoane imputernicite pentru noi, in diverse domenii (de exemplu, servicii de montaj, servicii de plata, etc.) care  vor fi obligati insa sa respecte cerintele legislatiei care va protejeaza drepturile.

Orice instanta relevanta din Romania  autorizata  sa constate exercitarea sau apararea unui drept al nostru.

Orice achizitori sau posibili achizitori relevanti in situatia in care vindem sau transferam toate sau o parte dintre actiunile noastre, activele noastre sau afacerea noastra (inclusiv in cazul dizolvarii sau al lichidarii noastre) – acestia vor fi tinuti de o obligatie de confidentialitate.

Partenerii nostri, cu care ne aflam in relatii contractuale - asiguratori, banci.

 

Noi ne asiguram contractual ca acestia sunt la fel de angajati ca noi in protejarea datele si informatiilor cu caracter personal.

 

Motive de conformitate si securitate

Ar putea fi necesar sa dezvaluim datele dvs. cu caracter personal autoritatilor publice si guvernamentale din motive de securitate nationala, de aplicare a legii sau din alte motive de importanta publica. Atunci cand legea ne va permite, va vom informa inainte de un astfel de transfer.

De asemenea, putem divulga informatii personale daca determinam cu buna-credinta ca dezvaluirea este necesara pentru a ne proteja drepturile, pentru a rezolva conflictele juridice, pentru a ne respecta termenii si conditiile, a investiga o frauda sau pentru a ne proteja utilizatorii.

 

7. Care sunt drepturile tale si cum le puteti exercita?

 

Dreptul de acces la date. Aveti dreptul de a obtine accesul la datele dumneavoastra pe care le prelucram sau le controlam sau la copii ale acestora; aveti, de asemenea, dreptul de a obtine de la noi informatii cu privire la natura, prelucrarea si divulgarea acestor date.

Dreptul la rectificarea datelor. Aveti dreptul de a obtine rectificarea inexactitatilor datelor dumneavoastra pe care le prelucram sau le controlam.

Dreptul la stergerea datelor.Aveti dreptul de a obtine de la noi stergerea datelor dumneavoastra pe care le prelucram sau le controlam.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor. Aveti dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor dumneavoastra pe care le prelucram sau le controlam.

Dreptul de a obiecta. Aveti dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dumneavoastra de catre noi sau in numele nostru.

Dreptul la portabilitatea datelor.Aveti dreptul de a obtine transferul catre un alt operator al datelor dumneavoastra pe care le prelucram sau le controlam.

Dreptul la retragerea consimtamntului. In situatiile in care prelucram datele dumneavoastra in temeiul consimtamntului dumneavoastra, aveti dreptul de a va retrage consimtamntul; puteti face aceasta in orice moment, cel putin la fel de usor cum ne-ati acordat initial consimtamntul; retragerea consimantului nu va afecta legalitatea prelucrarii datelor dumneavoastra pe care am realizat-o inainte de retragere.

Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere. Aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra de catre noi sau in numele nostru.

 

Cum va puteti exercita drepturile

Pentru a exercita unul sau mai multe dintre aceste drepturi (inclusiv dreptul de a va retrage consimtamantul, atunci cand va prelucram datele pe baza acestuia) sau pentru a adresa orice intrebare despre oricare dintre aceste drepturi sau orice prevedere din aceasta nota de informare sau despre oricare alte aspecte ale prelucrarii datelor dumneavoastra de catre noi, va rugam sa folositi oricând doriti detaliile de contact din sectiunea de mai sus (Datele noastre de contact).

 

Pentru a face o cerere sau o planngere, puteti contacta responsabilii nostri pentru protectia datelor la adresa de e-mail pdcp@staer.ro sau la adresa postala STAER INTERNATIONAL S.A.: Sat Costi, Comuna Vinatori, Str. Prelungirea Foltanului, Nr. 65, Jud Galati, Romania.In cele din urma, daca simtiti necesar, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea competenta pentru protectia datelor. Apasa www.dataprotection.ro/ pentru detalii.

 

 

Semnificatiile termenilor folositi

 

Autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal: o autoritate publica independenta care, potrivit legii, are atributii referitoare la supravegherea respectarii legislatiei protectiei datelor cu caracter personal. in Romania, aceasta autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Date cu caracter personal: orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (denumita persoana vizata;). O persoana fizica este identificabila daca poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, de exemplu: nume,  numar de identificare, date de localizare. Astfel, de exemplu, in notiunea de date cu caracter personal sunt incluse urmatoarele: numele si prenumele; adresa de domiciliu sau de resedinta; adresa de email; numarul de telefon; codul numeric personal (CNP);

Operator: persoana fizica sau juridica care decide de ce (in ce scop) si cum (prin ce mijloace) sunt prelucrate datele cu caracter personal. Potrivit legii, raspunderea pentru respectarea legislatiei referitoare la datele cu caracter personal revine in primul rand operatorului.In relatia cu dumneavoastra,  STAER INTERNATIONAL SA  este operatorul, iar dumneavoastra sunteti persoana vizata.

Persoana imputernicita: orice persoana fizica sau juridica care prelucreaza date cu caracter personal in numele operatorului, alta decat angajatii operatorului.

Persoana vizata: persoana fizica la care se refera (careia ii „apartin”) anumite date cu caracter personal. in relatia cu noi (operatorul), dumneavoastra sunteti persoana vizata.

Prelucrare a datelor cu caracter personal: orice operatiune/set de operatiuni efectuata/efectuate asupra datelor cu caracter personal, cu sau fara utilizarea mijloacelor automatizate; de exemplu: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea respectivelor date cu caracter personal/seturi de date cu caracter personal. Acestea sunt doar exemple. Practic, prelucrarea inseamna orice operatiune asupra datelor cu caracter personal, indiferent daca prin mijloace automate sau manuale.

 

 

STAER INTERNATIONAL SA

 

inapoi la Info Utile