Mobila pentru familia ta
RSS

Postari pe blog de la '2019' 'noiembrie'

Avantajele mobilierului pe comandă

Cu toții ne amintim vremurile în care era dificil să găsim un producător care să respecte în totalitate cerințele noastre. Aveai schița, aveai ideea, aveai planul pus la punct, chiar și bugetul stabilit în cele mai mici detalii și te grăbeai cu desenul în buzunar să bați la uși dorindu-ți să auzi de dincolo :” Da, sigur, cu mare drag!” Numai că …de cele mai multe ori nu era așa. După ce fluturai prin fața producătorului schița, plecai dezamăgit și cu un “ Ne pare rău, nu vă putem ajuta…”.

 Astăzi, lucrurile stau diferit și, în rândurile ce urmează o să vă prezint câteva avantaje pe care le aduce cu sine realizarea mobilierului pe comandă și, mai ales, cum au ajuns marii producători să nu-și mai refuze clienții care vin cu propriile idei.

 Tendințele se schimbă constant, iar clienții, odată cu avansul galopant al acestora, au ajuns în poziția în care decid singuri asupra produselor pe care le doresc, iar acest lucru s-a tradus în termenii producătorilor de mobilier ca fiind “ Mobilier modular”, care s-a răspândit rapid, fiind cel mai agreat de clienți și cel mai folosit de firmele mari, dar nu numai. 

 Primul producător autohton, privat, de mobilier modular este chiar STAER, iar introducerea acestei categorii, in urma cu 13 ani, a rezolvat problema adaptării și personalizării prin folosirea unui număr mare de elemente care pot fi ușor compuse în diverse configurații; prin urmare au fost mult mai ușor de pus în practică ideile clienților, iar rezultatele finale ale proiectelor  ajuns să fie exact cele dorite de clienți. În ultimul an, conform statisticilor interne, s-au concretizat aproximativ 13.000 de configurații 3D, din ramura” Mobilier modular”, iar acest număr ne explică în mod clar nevoia din ce în ce mai mare  de unicitate a clienților, dar nu doar atât. 

 Avantajele mobilierului pe comandă sunt multe, dar ne vom îndrepta atenția asupra celor mai importante dintre acestea.

•  Originalitatea proiectului

•  Dispunerea corpurilor în funcție de spațiul disponibil

•  Posibilitatea de a opta dintre diferitele tipuri de accesorii

•  Proiect cu valoare și semnificație proprie

•  Posibilitatea de realizare la dimensiunile dorite

•  Vezi de la început cum o să arate mobilierul în final

•  Zeci de materiale și culori puse la dispoziție din care să alegi 

•  Hotărăști tu 

 Mai știți cât de bucuroși eram când reușeam să printăm pe tricouri poze sau înscrisuri cu diverse lucruri care aveau o însemnătate specială pentru noi? Cam același lucru se întâmplă la nivel emoțional când ne proiectăm propriul mobilier și ajungem să-l privim relaxați din canapea. Probabil că mulți din cei care citesc acest articol au trăit sentimentul de care vă spun și înțeleg cu siguranță satisfacția unui produs pe comandă, propus chiar de ei. 

 Când lucrurile de care ne înconjurăm capătă nuanță personală, “acasă” nu mai este doar un loc, ci o stare.

 Tu ce produs ai făcut pe comandă ?