Mobila pentru familia ta

Despre Staer

De 30 de ani producem Mobila pentru familia ta!

         Companie cu capital integral romanesc, STAER a fost infiintata in anul 1992. Incepand activitatea  cu 10 angajati,STAER, devine in timp, primul producator autohton, privat, de mobila modulara.

        In prezent STAER detine o unitate proprie de productie in Galati (cu o suprafata de 39.000 mp), o retea de   35 magazine specializate, proprii si partenere, retea in expansiune continua, un parc auto de peste 60 autovehicule si 250 salariati.

          Masini livrare client final      Flota camioane transport la magazine     

        Avem capacitati proprii de productie a mobilierului dotate cu linii tehnologice performante, ce permit un standard    de calitate si performanta la nivelul exigentelor clientilor.

         De-a lungul timpului am invatat sa adaptam produsele de mobilier STAER la cerintele pietei actuale, am initiat si promovat programe si produse de mobilier, precum si servicii, care, ulterior au fost reproduse de nenumarati competitori din piata locala, ca o dovada a fiabilitatii si a unui raport sanatos calitate/pret.

        Experienta, traditia si tendintele in domeniul mobilierului modern,  inspirati si din dorintele si cerintele clientilor nostri, au adus in familia de produse STAER noi repere.

        Incepand din 2008 am extins gama de produse Staer la solutii practice complete de amenajare si mobilare a locuintei. In afara de mobilier am adaugat decoratiuni, finisaje, aparatura electrocasnica destinata bucatariilor si programe de mobilier care permit personalizarea tipurilor de produse.In afara de mobilierul de serie, Staer ofera mobila la comanda la pret de serie.

        Am dezvoltat game de mobilier modular destinate livingurilor, dormitoarelor, bucatariilor astfel incat orice spatiu poate fi amenajat optim. Dimensiuni variate, gama extinsa de culori si nu in ultimul rand, preturile adaptate configuratiilor de mobilier, ne recomanda a fi partenerul ideal in amenajarea oricarei locuinte.

        In anul 2010 am introdus in reteaua de magazine Staer propria aplicatie de proiectat mobilier : Simulatorul 3D .

         In acest fel ,in magazinele Staer se fac simulari de mobilare ,pe dimensiunile clientului, cu o paleta larga de materiale si culori , expuse in fiecare magazin.