Mobila pentru familia ta

Montaj produse mobilier

inapoi la Info Utile

Specialistii partenerilor STAER îti vor monta mobila acolo unde doresti, în timpul cel mai scurt posibil, conform programarii efectuate in magazine!

Livrarea si montajul pieselor de mobilier sunt gratuite la valori peste 1000 lei, iar in cazul in care electrocasnicele sunt achizitionate din reteaua de magazine Staer, echipele noastre de montatori se vor ocupa cu profesionalism de asamblarea acestora cât si în cazul chiuvetelor, cuptoarelor, plitelor , ele vor fi puse pe pozitii, fara realizarea bransamentelor la reteaua de apa, gaz sau electrica. Urmatoarele operatiuni trebuie executate de catre personal autorizat: bransamente la reteaua de gaz natural sau lichefiat, bransamente la reteaua de apa, bransamente la reteaua electrica.Deasemenea nu facem gauri si nu asiguram montarea tubulaturii pentru hote.

Daca doresti sa probezi priceperea ta sau a prietenilor tai si sa montezi singur mobilierul achizitionat, gasesti instructiuni, prospecte, in coletele de mobilier.

Este de datoria clientului sa se asigure ca la data si ora stabilita, echipa de montaj va avea acces în cadrul spatiului de destinatie si ca acesta este pregatit pentru instalarea fara întârziere a mobilierului.

IMPORTANT! Serviciile conexe : mobilier urcat, decupaje în mobilier, suspendare de corpuri de mobilier, sunt asigurate de asemeni de partenerii  STAER, in conditiile afisate in magazine.

inapoi la Info Utile