Mobila pentru familia ta

Info utile

Poti aplica oricand pentru un credit prin BRD simplu si rapid.
Daca ai un card Alpha Bank poti achizitiona ONLINE orice produs STAER în maxim 6 rate fara dobanda !
Credit direct in magazin
STAER asigura clientilor transportul mobilierului in conditiile prezentate in magazine. Mobila iti soseste acasa in cel mai scurt timp, conform programarii din magazin!
Montajul pieselor de mobilier este gratuit, iar echipele noastre de montatori se vor ocupa cu profesionalism de asamblarea acestora.
Staer asigura clientilor sai multiple forme de plata atat in magazinele proprii cat si in mediul online.Deasemeni ofera diverse forme de plata in rate.
Staer ofera multiple sisteme de vanzare cu plata in rate. Vezi Detalii!
Simulatorul 3D conceput si realizat de specialistii STAER, te ajuta sa-ti construiesti living-ul, bucataria sau dressingul pe care le doresti. Pretul afisat instant, calitatea, timpul de livrare. Totul la indemana ta cu noul Simulator 3D.
Avantaje: 1.Nu mai completezi de fiecare data datele de livrare sau facturare. 2.Esti mereu la curent cu starea comenzilor tale. 3.Poti vedea achizitiile tale intr-un istoric de comenzi. 4.Esti la curent cu cele mai noi promotii, lansari de produse. 5.Poti sa iti creezi liste de cumparaturi (wishlist-uri) cu produsele pe care le doresti pe viitor. 6.Esti la curent cu cele mai noi promotii, lansari de produse si ai parte de oferte personalizate