Mobila pentru familia ta

Despre Mobila de Bucatare

Cum comanzi o bucatarie?


/images/default-image.gif1. Masoara cu atentie spatiul in care doresti sa asezi bucataria, tine cont de toate detaliile (plinte, grinzi de rezistenta, dispunerea chiuvetei, a prizelor electrice, caloriferelor, usi, ferestre,tevi de apa sau gaz, a electrocasnicelor fixe etc).  Vino in cel mai apropiat showroom STAER cu masuratorile tale.

 

/images/default-image.gif2.Aici, impreuna cu unul dintre consultantii nostri  configurezi in Simulatorul 3D bucataria preferata, alegi materialele si combinatiile de culori  care ti se potrivesc si o dotezi cu accesoriile dorite.Vezi aici Materiale si Culori folosite in Programul de Bucatarii Staer.

 


3. Cu ajutorul  consultantilor nostri de vanzari, in baza alegerii facute de tine, poti vizualiza  simularea 3D a viitoarei tale bucatarii precum si pretul acesteia,  in timp real.Comanda ta se va lansa in productie, dupa achitarea unui avans de minim 30% din valoare. In acest punct daca nu esti sigur de masuratorile tale , un specialist de la Staer se poate deplasa pentru a face masuratori exacte, urmand a se face modificarile necesare dupa caz.

 


/images/default-image.gif4. La termenul stabilit pentru livrare, echipa Staer iti va livra si monta mobilierul. Serviciile de livrare si montaj sunt gratuite in conditiile prezentate in magazin.

 

 

Lasa un comentariu
Comentarii
11.10.2022 19:13
Buna seara. Astazi mobila de bucatarie à fost montata asa cum a'ti promis. Va multumesc ptr corectitudine si profesionalism.
Aveti o buna carte de vizita prin puncualitatea si seriozitatea dv, carte care va fii transmisa mai departe prin clientii multumiti de serviciile dv , asa ca mine👍
Va multumesc inca odata 🙏