Mobila pentru familia ta

Fotolii

Un fotoliu extensibil inca este considerat o piesa de mobilier care asigura relaxare in orice living sau sufragerie. Daca vrei sa gasesti fotolii la un pret mic, tot ce trebuie sa faci este sa explorezi oferta Staer si sa alegi modelul care ti se potriveste. Fie ca esti in cautare de fotolii mici, mari, clasice sau moderne, la noi vei gasi tipul de fotoliu care se va integra in designul camerei. Un fotoliu pat este ideal persoanelor care primesc invitati des, dar nu dispun de inca o camera de oaspeti si nici nu doresc sa apeleze la o saltea gonflabila. Fotoliile pot sa infrumeseteze cu usurinta chiar si un birou, asigurand un aspect modernde lux. Fotoliile sau canapelele extensibile din magazinul nostru sunt oferite la un pret extrem de avantajos, insa fara a face rabat de calitate. Doar la Staer gasesti cele mai ieftine si confortabile fotolii si canapele.

Afișare Grid Listă
Ordonare
Afisare pe pag.

Fotoliu Grez

☆☆☆☆☆
★★★★★
5.0 4
Fotoliu fix, deosebit de elegant, perfect pentru coltul tau de liniste.
590,00 RON

Fotoliu Heaven

☆☆☆☆☆
★★★★★
5.0 2
Fotoliu deosebit de elegant şi confortabil datorită designului modern şi materialelor deosebite folosite.
820,00 RON

Fotoliu Milo

☆☆☆☆☆
★★★★★
Fotoliu Milo. Scaun Horeca. Structura din PAL . Tapitat cu burete (densitate N2130) si diverse materiale: stofa, piele sintetica PU. Picioruse material plastic.
410,00 RON

Fotoliu Recliner

☆☆☆☆☆
★★★★★
Sunt echipate cu un mecanism de balansare, cu o actionare simpla, mecanica, ce o transforma intr-un loc de relaxare ideal pentru vizionarea filmelor. Prin balansare se ajunge in 3 trepte de confort.
1.350,00 RON