Mobila pentru familia ta

Despre Dormitoare

                                    Dormitorul din visele tale ? Acesta ar putea fi doar aici ...

        Când vine vorba de dormitoare  moderne sau clasice  alternativele de proiectare sunt nelimitate. Pentru a lua o decizie în acest domeniu e oarecum greu. Din acest motiv am decis să facem acest proces mai ușor pentru tine și va prezentam  dormitoare moderne sau rustice, care ar putea fi punctul de plecare atunci când decorezi .
        Înainte de a cumpăra un nou set de mobilier, asigurați-vă că ati luat  în considerare dimensiunea camerei .  Măsurați mobilierul și vizualizati  unde va merge amplasat  si daca se va potrivi . Asigurați-vă că lăsați suficient spațiu de mers ,  verificați daca sertarele și dulapurile au suficient spațiu pentru a se deschide în mod corespunzător .

        Există doar un element inevitabil pentru dormitor și acesta este patul, asa ca alegerea cea mai buna  e cruciala . Patul este punctul forte , dar asigurați-vă ca alegeti unul ideal care permite loc de mișcare si zona din jur nu este obstrucționată , fie că este un dublu, queen sau king-size. Paturile cu elemente din mdf acoperite cu folie  3d  pot fi atât de frapante si elegante , iar paturile tapitate au un finisaj frumos moale, care adauga caldura la orice dormitor. Dacă  aveti spațiu strâmt, un pat cu lada  ar putea fi cea mai bună opțiune.

Lasa un comentariu