Mobila pentru familia ta
RSS

Blog

Ce este Simulatorul 3D de la Staer?

 

Simulatorul 3D de la Staer este un software dezvoltat de echipa noastră și ajută atât clienții cât și consilierii în procesul de realizare al mobilierului personalizat. Simulatoarul oferă o modalitate interactivă de a experimenta cu diferite opțiuni de design, culori, texturi și aranjamente pentru mobilierul dorit înainte de a începe procesul de producție. Acestea au un impact semnificativ în proiectarea și dezvoltarea mobilierului pe comandă, deoarece aduc o serie de avantaje atât pentru clienți, cât și pentru producător.

Bucatarii Simulator

Cum putem folosi Simulatorul 3D?

Aplicația este disponibilă exclusiv în showroom-urile Staer (vezi hartă magazine) și se accesează cu ajutorul consilierilor aflați în locații. 

Beneficiile Simulatorului 3D:

 • Vizualizarea Realistică: Unul dintre cele mai mari avantaje ale Simulatrului 3D de la Staer este capacitatea de a oferi o vizualizare realistă a mobilierului personalizat.  Utlizatorii pot vedea cum va arăta mobilierul în mediul lor, ceea ce le permite să facă ajustări și să ia decizii informate în ceea ce privește designul și aspectul.
 • Personalizare Simplă: Simulatoarul 3D permite utilizatorilor să personalizeze așezarea corpurilor, dimensiunile, stilul, materialele, finisajele și accesoriile acestora. Acest nivel de personalizare le oferă clienților posibilitatea de a obține proiecte care li potrivesc perfect nevoilor și gusturilor lor.

Living Simulator

 • Economie de Timp și Bani:  Prin utilizarea aplicației, clienții pot evita alegerea mobilierului care nu li se potrivește cu adevărat. Aceasta reduce riscul de a face achiziții costisitoare și neinspirate. De asemenea, noi economisim timp și resurse, deoarece știm exact ce trebuie să producem.
 • Reducerea Erorilor:  Simulatoarul 3D elimină o parte din potențialele erori de proiectare, cum ar fi dimensiuni incorecte sau incompatibilități de stil. Acest lucru reduce costurile ulterioare de modificare și refacere a pieselor de mobilier.
 • Eficiență în Comunicare: Consilierii și clienții pot comunica mai eficient și clar cu ajutorul Simulatorului, deoarece interfața aplicației facilitează înțelegerea și comunicarea cerințelor de design.
 • Ofertare în timp real – Simulatorul 3D este conectat în permanență cu baza propie de data și oferă costul total al proiectului. Acest lucru este util atât pentru clienți, care știu exact cât vor cheltui, cât și pentru producător, care poate oferi costuri exacte și precise. 

Bucatarie Simulator

Simulatorul 3D de la Staer ne ajută să obținem un rezultat cât mai aproape de ceea ce își dorește fiecare client, permițând o personalizare precisă, economisind timp și bani, precum și o comunicare mai eficientă între toate părțile implicate. Acest instrument contribuie la îmbunătățirea experienței de achiziție și la creșterea satisfacției celor care ne aleg zi de zi. 

Pentru o ofertă de preț personalizată te așteptăm în unul din showroom-urile noastre (vezi aici hartă magazine) sau online folosind numărul de telefon arondat celui mai apropiat magazin. (vezi hartă magazine și apasă pictograma WhatsApp).

Avantajele mobilierului pe comandă

Cu toții ne amintim vremurile în care era dificil să găsim un producător care să respecte în totalitate cerințele noastre. Aveai schița, aveai ideea, aveai planul pus la punct, chiar și bugetul stabilit în cele mai mici detalii și te grăbeai cu desenul în buzunar să bați la uși dorindu-ți să auzi de dincolo :” Da, sigur, cu mare drag!” Numai că …de cele mai multe ori nu era așa. După ce fluturai prin fața producătorului schița, plecai dezamăgit și cu un “ Ne pare rău, nu vă putem ajuta…”.

 Astăzi, lucrurile stau diferit și, în rândurile ce urmează o să vă prezint câteva avantaje pe care le aduce cu sine realizarea mobilierului pe comandă și, mai ales, cum au ajuns marii producători să nu-și mai refuze clienții care vin cu propriile idei.

 Tendințele se schimbă constant, iar clienții, odată cu avansul galopant al acestora, au ajuns în poziția în care decid singuri asupra produselor pe care le doresc, iar acest lucru s-a tradus în termenii producătorilor de mobilier ca fiind “ Mobilier modular”, care s-a răspândit rapid, fiind cel mai agreat de clienți și cel mai folosit de firmele mari, dar nu numai. 

 Primul producător autohton, privat, de mobilier modular este chiar STAER, iar introducerea acestei categorii, in urma cu 13 ani, a rezolvat problema adaptării și personalizării prin folosirea unui număr mare de elemente care pot fi ușor compuse în diverse configurații; prin urmare au fost mult mai ușor de pus în practică ideile clienților, iar rezultatele finale ale proiectelor  ajuns să fie exact cele dorite de clienți. În ultimul an, conform statisticilor interne, s-au concretizat aproximativ 13.000 de configurații 3D, din ramura” Mobilier modular”, iar acest număr ne explică în mod clar nevoia din ce în ce mai mare  de unicitate a clienților, dar nu doar atât. 

 Avantajele mobilierului pe comandă sunt multe, dar ne vom îndrepta atenția asupra celor mai importante dintre acestea.

•  Originalitatea proiectului

•  Dispunerea corpurilor în funcție de spațiul disponibil

•  Posibilitatea de a opta dintre diferitele tipuri de accesorii

•  Proiect cu valoare și semnificație proprie

•  Posibilitatea de realizare la dimensiunile dorite

•  Vezi de la început cum o să arate mobilierul în final

•  Zeci de materiale și culori puse la dispoziție din care să alegi 

•  Hotărăști tu 

 Mai știți cât de bucuroși eram când reușeam să printăm pe tricouri poze sau înscrisuri cu diverse lucruri care aveau o însemnătate specială pentru noi? Cam același lucru se întâmplă la nivel emoțional când ne proiectăm propriul mobilier și ajungem să-l privim relaxați din canapea. Probabil că mulți din cei care citesc acest articol au trăit sentimentul de care vă spun și înțeleg cu siguranță satisfacția unui produs pe comandă, propus chiar de ei. 

 Când lucrurile de care ne înconjurăm capătă nuanță personală, “acasă” nu mai este doar un loc, ci o stare.

 Tu ce produs ai făcut pe comandă ? 

Si tu ai casa plina de oaspeti in weekend?

Suntem convinsi ca nu exista casa mai frumoasa decat cea plina de musafiri, mai ales in timpul liber! Ori ca este vorba despre o membrii familiei care se reunesc, ori ca este vorba despre prieteni, este clar ca de cele mai multe ori, intalnirea va avea loc in jurul unei mese, in bucatarie sau in living!

Si pentru ca stim cu totii cat de important este confortul oaspetilor, este necesar sa ne gandim la faptul ca nu vrem sa-i supunem vreunui disconfort, mai ales cand se apropie momentul micului dejun, al pranzului sau al cinei.

Sa intelegem pentru inceput care sunt cele doua criterii importante in baza carora alegem masa si tipul de scaun potrivit.

1. In functie de locul in care le amplasam (bucatarie sau living)

Aici discutam mai ales despre design, mai exact despre armonia pe care trebuie sa o creeze masa impreuna cu scaunele in interiorul camerei. Daca decidem sa amplasam masa in living sau bucatarie, aceasta trebuie sa fie in acord cu nuantele si finisajele existente, astfel incat sa se creeze un tot unitar.

2. In functie de numarul de oaspeti pe care il avem cel mai des

Putem opta pentru o masa fixa, cu o dimensiune mai mica sau mai mare sau pentru o masa mica cu posibilitatea de extindere, deci o masa extensibila care poate fi folosita si pentru un numar redus de persoane, dar si pentru ocaziile in care ne trec pragul mai multi oaspeti.

 

Un lucru pe care trebuie sa il avem in vedere este tipul mesei si forma acesteia. Daca este rotunda sau ovala, spatiul de dedesubt este mult mai mic, de cele mai multe ori, asa ca trebuie sa ne asiguram ca modelele de scaune pot fi puse cu usurinta sub blatul mesei  atunci cand nu le folosim.

 

Un mic pont: Se lasa aproximativ 60 de centimetri pentru fiecare persoana la o masa dreptunghiulara si 75 de centimetri pentru o masa rotunda.

Un dressing - o solutie

In momentul in care decidem sa achizitionam un dressing este necesar sa ne gandim ca acesta trebuie sa fie practic, dincolo de oricare alt aspect. Nu este suficient sa avem un spatiu in care sa ne chinuim la propriu sa ne inghesuim lucrurile, ci este necesar sa fie compartimentat in asa maniera incat sa ne usureze viata si alegerea vestimentatiei intr-o zi in care timpul nu ne este chiar cel mai bun prieten.

Tu de cate ori ai fost sub presiunea timpului si ai fost nevoit sa pierzi minute pretioase in cautarea hainelor asezate in locurile nepotrivite? Te regasesti in aceasta situatie in momentul in care iti "imprastii" hainele in diferite locuri, prin toata casa, din lipsa de spatiu.

Sigur ai uitat momentul, dar acum nu trebuie sa se mai repete! Asa cum tu ai nevoie de un dormitor in care sa te odihnesti, exact asa hainele tale au nevoie de un loc special destinat, unde sa fie frumos aranjate si sa fie usor de gasit.

Femeile, in general, viseaza la un astfel de loc in care sa isi aranjeze absolut toate piesele vestimentare, rochii, pantofi, camasi, accesorii si nu numai. Cu totii strangem dea lungul timpului lucruri carora nu le gasim un loc in casa, fie pentru ca nu avem spatiu necesar, fie pentru ca nu pot fi depozitate oriunde, la intamplare; in acest caz dressingul este singura solutie care rezolva problemele. 

Dressing program

Mai mult decat atat, utilitatea dressing-urilor s-a extins. Spre exemplu, intr-o camera unde spatiul este limitat, dressingul poate avea si rol de comoda Tv, putand substitui astfel necesitatea achizitionarii unui corp de mobilier care ar putea miscora spatiul disponibil.

Cand va configurati dressing-ul puteti opta pentru accesoriile dorite, care trebuie sa nu lipseasca: 

 • Bara umerase (se poate pozitiona oriunde in momentul efectuarii montajului)
 • Polite
 • Sertare
 • Suport pantaloni
 • Suport cravate

Va asteptam in oricare din magazinele noastre STAER pentru a realiza o oferta de pret in programul 3D, in functie de specificatiile dvs ! Este gratuit,usor si la indemana .

Sfaturi in amenajarea bucatariei

Amenajarea bucatariei tale poate fi o misiune greu de indeplinit. Din acest motiv, STAER iti ofera cateva sugestii in mobilarea corecta a acesteia.

Cu siguranta v-ati intrebat care este modul in care trebuie asezate corpurile pentru a putea beneficia in totalitate de utilitatile prezente in spatiul dvs. In acest sens, am reprezentat mai jos,”triunghiul bucatariei”. Acest triunghi arata “traseul” cel mai des parcurs, mai exact,drumul intre frigider, plita si chiuveta(locul in care petrecem cel mai mult timp ) ! Cele 3 puncte esentiale trebuie sa fie usor de accesat iar drumul catre acestea trebuie sa fie liber si sa nu existe factori care sa incurce activitatea normala din bucatarie.

Bucatarie in forma U Bucatarie in forma L Bucatarie in line dreapta

Alt aspect important este legat de spatiile pentru depozitare . Bucataria,prin natura ei,este un spatiu in care se depoziteaza alimente,vase,ustensile pentru gatit,etc,prin urmare trebuie sa tratam cu mare atentie spatiile pe care le vor ocupa,astfel incat sa avem acces rapid la ceea ce ne intereseaza,iar  produsele sa nu sufere din punct de vedere atmosferic ( umezeaza sau temperatura inalta). In aceasta directie,nu se recomanda deozitarea alimentelor in apropierea surselor de umezeala sau a cuptorului,deasemeni,ustensilele pot fi supuse coroziunii daca incaperea nu este corect ventilata si sunt depozitate in apropierea chiuvetei sau a corpului cu scurgator, unde este de cele mai multe ori o atmosfera umeda.

Iluminatul in bucatarie este la fel de important  ca si celelalte aspecte; aici trebuie sa gandim pragmatic, pentru evitarea oricarui accident. Asa cum avem nevoie de lumina cand citim, avem nevoie, fara doar si poate, si cand gatim. Este important sa vedem alimentele, sa manevram in siguranta ustensilele si sa folosim corect aparatele de gatit, care pot deveni periculoase daca sunt utilizate cu neatentie sau in conditii de iluminare slaba; avand in vedere riscurile, recomandam sa fie montate dispozitive de iluminare suspendate, in locurile in care atentia trebuie sa fie sporita, iar pentru a lucra in siguranta pe blatul de lucru, se pot monta cateva spoturi pe partea inferioara a corpurilor superioare.

Aceste aspecte sunt unele dintre cele mai importante si trebuie sa le aveti in atentie cand planificati sa va amenajati bucataria dorita.

STAER va asteapta oricand cu propuneri de proiecte indraznete ! 

Alegerea saltelei potrivite si intretinerea acesteia

   Cu siguranta, fiecare dintre noi, am fost pusi in situatia in care trebuia sa facem o alegere in privinta saltelei ideale si, la fel de sigur, ne-am intrebat care sunt aspectele de care trebuie sa tinem cont pentru a lua decizia corecta.

   In primul rand trebuie sa avem in vedere dimensiunile patului pentru a incadra perfect salteaua ( subliniez acest aspect deoarece o saltea mai mica asezata pe o somiera mai mare este intr-adevar o problema care poate duce, in final, la degradarea totala a acesteia pentru ca, in mod firesc, nu va fi niciodata fixa, iar acest lucru este inestetic si, in primul rand, nesanatos, atat pentru noi, cat si pentru saltea)

   Alt aspect este cel legat de cerintele la care trebuie sa raspunda salteaua pe care dorim sa o achizitionam. In conditiile in care avem, de exemplu, probleme de sanatate, mai ales in sensul in care avem probleme cu pozitia coloanei vertebrale,salteaua va trebui sa nu puna in pericol sanatatea si sa nu agraveze, ci sa aduca un plus de confort si chiar sa corecteze anumite deficiente.

   Intotdeauna asteptarile pe care le avem de la un astfel de produs trebuie sa se afle in raport cu bugetul disponibil si sa alegem in functie de asta varianta convenabila pentru noi.

Pat si saltea

 

 

Iata cativa pasi simpli care trebuie urmati :

 •     Trebuie sa alegem salteaua OBIECTIV, gandindu-ne ca este o investitie pe termen lung, nu o cheltuiala inutila
 •     Inainte de achizitionare, salteaua trebuie "testata" – prin "testat" se intelege faptul ca este ideal sa ajungeti in magazin, unde saltelele sunt expuse, si sa va asezati in pozitia de dormit cel mai des folosita, astfel o sa vedeti exact daca este confortabila sau nu
 •     NU facem alegeri tinand cont de sugestiile altor persoane ( fiecare are nevoi diferite, prin urmare salteaua nu este un produs care sa fie potrivit pentru fiecare persoana- avem nevoie de o saltea care sa fie compatibila cu noi insine din punct de vedere al pozitiei de somn si a problemelor de sanatate (daca exista)

 

Tipuri de saltele:

 •      Saltele cu arcuri

Beneficii: foarte buna sustinere, confort, buna circulatie a aerului in interiorul saltelei, durabilitate in timp. Durata de viata si calitatea saltelelor cu arcuri  depinde de grosimea firului de sarma din otel dar si de numarul de arcuri prezent in saltea. 

 

 •      Saltele din spuma 

Beneficii: sustin coloana in pozitie corecta in timpul somnului, spuma profilata ofera sustinere adaptata fiecarei parti a corpului, ofera suport si permit miscarea naturala in timpul somnului, sunt hipo-alergenice, cu proprietati anti-microbiene.

 

 •     Saltele din spuma cu memory foam

Spuma cu memory foam este un material vasco-elastic, sensibil la caldura, care se adapteaza la temperatura corpului, reduce masiv necesitatea de a schimba pozitia in timpul noptii.

Beneficii: spuma cu memory foam se adapteaza la temperatura corpului si distribuie presiunea acestuia. Micsoreaza numarul miscarilor in timpul noptii si imbunatateste circulatia sangvina.

 

 •    Saltele din latex

Latextul este un material natural, anti-alergic, ce permite saltelei sa respire. Cu cat densitatea latexului este mai mare, cu atat salteaua va fi mai rigida.

Beneficii: circulatie foarte buna a aerului în interiorul saltelei, confort ridicat, detensionarea coloanei vertebrale, material rezistent, imbunatatirea circulatiei sangvine. 

 Saltea Latex Trieste

 

Cum sa intretinem salteaua pentru ca durata de viata sa creasca ?

 

Salteaua, fie ea ortopedica,superortopedica sau de oricare alt tip, necesita o ingrijire atenta.

Primul pas consta in achizitionarea unei huse de protectie pentru saltea.

Husa este un element foarte important, protejeaza salteaua de contactul direct cu pielea, astfel se elimina posibilitatea ca aceasta sa capteze microbi, praf, impuritati, se evita, in acest mod, orice contact direct cu diferite surse ce o pot deteriora. Husa se poate detasa foarte usor si se poate curata ori de cate ori este cazul fara a afecta salteaua.

 •      Salteaua trebuie ferita de umezeala
 •      Se evita cu desavarsire indoirea acesteia
 •      Trebuie asezata pe o suprafata dura si dreapta
 •      La un interval de 1-2 luni trebuie schimbata de pe o parte pe alta pentru cresterea duratei de folosinta si pentru a avea parte de fiecare data de un somn odihnitor 

 

Sfaturi in amenajarea camerei pentru copii

         Camera copilului este cel mai important aspect pe care-I avem in vedere atunci cand ne propunem sa mobilam spatiul in care locuim.

        Mediul in care copiii cresc, se dezvolta si isi petrec cel mai mult timp, trebuie sa fie un univers cu o multitudine de aspecte care sa il bine dispuna, sa il destinda si sa ii ofere mediul propice dezvoltarii sale pe toate planurile.

         Gandindu-ne la nevoile copiilor, am decis sa va oferim cateva sugestii legate de modul in care trebuie aranjata camera si aspectele de care trebuie sa se tina cont.

                         ALEGEREA CULORILOR POTRIVITE

         Cel mai important lucru este alegerea culorilor;acestea nu trebuie sa oboseasca sau sa ingreuneze activitatea fizica sau intelectuala a copilului, trebuie sa bine dispuna,sa creeze armonie si sa aduca o nota vesela intregului spatiu; nu este indicata folosirea unei combinatii a mai mult de trei nuante,acestea pot distrage atentia si chiar pot deruta .

         Un lucru bun care va face fericit orice copil,este posibilitatea de a se putea implica in alegerea culorilor pe care o sa le folositi si a piesele de mobilier precum si in aranjarea acestora . 

                       ALEGEREA CORECTA A PIESELOR DE MOBILIER

 

            Varsta este primul criteriu in baza caruia trebuie ales mobilierul, pentru ca in functie de varsta mobilierul raspunde diferit nevoilor .

          Daca micutul dumneavoastra este plin de viata este recomandat sa achizitionati un mobilier compact  sa nu existe riscul desprinderii, spargerii sau detasarii vreunui corp, pentru a scoate din calcul situatia in care copilul ar putea fi ranit.

          Un lucru deosebit de important este sa NU asezati mobilierului inalt in zona patului,mai ales daca acesta nu este foarte stabil sau isi pierde foarte rapid stabilitatea sub actiunea unui zgomot sau a unei vibratii; acestui aspect trebuie sa-i acordati mare importanta deoarece in cazul unui cutremur sau a unui zgomot puternic ar putea cadea si ar putea duce la ranirea celui mic .

          Spatiul in care acesta isi rezolva temele,biroul propriu-zis,trebuie sa fie pozitionat in zona ferestrei pentru a putea beneficia cat mai mult de lumina naturala in momentul in care se pregateste pentru scoala. Biroul trebuie sa contina minim un sertar, un spatiu generos pentru depozitarea cartilor si caietelor,iar in partea superioara sa fie prevazut cu cateva etajere pentru asezarea diferitelor instrumente pentru uz scolar .

  

Livingul - coltul tau de relaxare

        Livingul este locul in care va petreceti,de cele mai multe ori,intreaga zi,de aceea ne-am gandit sa va oferim nu doar un spatiu bine aranjat si cu un design placut,ci o compartimentare generoasa care sa faca diferenta intre rudimentar si nou .

        Livingurile pe care le comercializam sunt produse de mobilier  care pot spune multe despre persoana dumneavoastra,asta pentru ca se pot personaliza in functie de materialele si nuantele favorite,sub diferite forme si dimensiun.Totul sta in imaginatia dumneavoastra !

       Simulatorul 3D,pe care il punem la dispozitie in magazinele Staer,este un instrument complex care va ofera diferite posibilitati de a jongla cu idelile pe care le aveti .

       Livingurile fac parte din spatiul nostru intim: aici ne primim musafirii,privim un film,citim o carte buna,de aceea este important ca acest spatiu sa indeplineasca mai multe functii si sa fie in primul rand relaxant si primitor.

      In cazul celor care locuiesc la casa,livingul are cea mai mare intindere,astfel ca noi ne-am gandit sa va oferim o gama de livinguri originale,decorate in stiluri diverse si cu o multitudine de materiale si  finisaje.

       Inima oricarei case este reprezentata de living,asa ca este foarte important sa aveti un mediu care sa te detaseze de rutina zilnica si de stresul acumulat peste zi .

       Pentru a face ca relaxarea sa fie o portie de energie pe care sa o accesati in fiecare clipa,cel mai la indemana este sa optati pentru un living aerisit si simplist  care sa ne ofere senzatia unui spatiu plin de energie si oxigen. In plus,este o amenajare care nu necesita analize complexe,avand nevoie doar de imaginatie,un mobilier simplu,dar cu gust,si o paleta de culori potrivita .

       Din nefericire,nu toata lumea se poate bucura de un living spatios.Chiar si asa,nu este un motiv de ingrijorare . Daca exista dorinta si viziune,se gasesc modalitati de aranjare a unui spatiu mic,astfel incat sa fie pe placul tuturor.

       Volumul mic de mobilier,nuantele deschise si primitoare, sursele de lumina si aranjarea minutioasa a ornamentelor,sunt cateva detalii pe care trebuie sa le aveti in vedere in amenajarea potrivita a livingului.

                                     

                                         Metodele de atenuare a senzatiei de spatiu mic

 

      Trebuie sa folositi nuante deschise pentru pereti.Daca nu sunteti adeptii albului,in ideea ca vi se pare prea simplu,optati pentru nuante calde.In general aceste nuante se pot asorta usor si se pot accesoriza fara a intampina prea multe probleme in aceasta directie.Nu inghesuiti livingul folosind multe piese de mobilier inutile.Este suficienta o canapea/coltar,o masuta de cafea eleganta si cateva rafturi pentru a mobila un living mai putin generos in ceea ce priveste spatiul .

      Din moment ce recomandarea pentru pereti este ca acestia sa fie vopsiti in culori deschise,ar prinde foarte bine un contrast, o pata de culoare care sa vina impreuna cu mobilierul pentru care optati,astfel ca se poate alege dintr-o multitudine de nuante ce pot relaxa,bucura si insufleti spatiul disponibil .

             Va asteptam cu sufletul deschis la Staer,unde livingul tau poate prinde viata !

 

 

Bucataria un produs complex

        Suntem obisnuiti sa consideram bucataria ca fiind un simplu spatiu in care pregatim si luam masa. Aceasta idee a fost de multe ori contrazisa de noutatile pe care piata le introduce in aceasta directie, tendintele actuale obisnuindu-ne cu schimbari permanente in privinta mobilei si a utilitatii sale .

        Bucatariile s-au dezvoltat constant devenind mult mai utile si acaparand nu doar domeniul pentru care sunt, in principal, proiectate; astfel acestea au devenit un mediu propice intalnirilor in familie, serilor petrecute intr-un ambient placut si relaxant.

        Pentru satisfacerea acestor noi nevoi, noi le oferim clientilor atat idei de imbunatatire a acestui mediu complex numit “bucatarie”, cat si posibilitati multiple de design.

        Tot ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa veniti intr-una din locatiile noastre Staer cu planul/dimensiunile bucatariei , pozitionarea tevilor de apa/gaz , preferintele pe care le aveti in ceea ce priveste materialul, nuantele acestuia si accesoriile de care aveti nevoie .
        Totodata, pentru a realiza un plan cat mai exact, trebuie sa luati in considerare unde sunt pozitionate caloriferele, prizele, modul de deschidere al usilor , pozitionarea geamurilor din incapere( daca exista) ; conteaza cat de des le utilizati si caile de acces pe care le aveti , astfel incat sa nu va loviti de imposibilitatea de a va folosi de utilitati inr-un mod corect si eficient.

       Gandindu-ne la nevoile dumneavoastra si analizand in ce masura acestea trebuie satisfacute de mediul in care va petreceti o anumita parte din timp , detinem solutia care rezolva multe din problemele cu care va confruntati in alegerea unei bucatarii, respectiv Simulatorul 3D.

         Ce va ofera acest configurator de mobilier?

· Veti vedea cum poate arata bucataria Dvs, in mai multe variante; 

· Ofera mobilitate imaginatiei (se poate opta pentru orice combinatie de materiale si nuante disponibile, le puteti aranja in orice mod doriti in functie de nevoile dumneavoastra);

· Dimensiunea nu mai este o problema ( se poate alege dintr-o varietate de dimensiuni adaptabile spatiului pe    care il detineti);

· Alegerea accesoriilor sta la indemana dumneavoastra (alegerea glisierelor, a sistemului de culisare pentru sertare , sisteme deschidere usi );

· Pretul este vizibil si pertinent (simulatorul afiseaza pretul pe masura ce va personalizati bucataria);

          Ce va oferim in plus ?

· CONSULTANTA DE CALITATE

         Aceasta sta la baza unei alegeri potrivite , de aceea , Simulatorul 3D  fiind prezent exclusiv in magazinele noastre STAER, ne indrumam clientii in directia potrivita in functie de posibilitatile si nevoile lor .

         De aceea suntem aici !

         Din pasiune pentru bunul gust si pentru a ne multumi in permanenta clientii, am decis sa ne dedicam dorintelor lor , astfel  nu refuzam niciodata ideile indraznete si proiectele noi.

         Daca aveti o idee care vi se pare a fi iesita din comun, nu renuntati doar pentru ca “altii nu au reusit “ , veniti cu optimism in orice magazin Staer si consultantii nostri vor face ca rutina , cu care poate se obisnuieste in aceasta industrie, sa fie data uitarii!

         Alege Staer pentru ca bucataria ta sa fie locul in care iti doresti sa te intorci zi de zi !

Despre Dormitoare
                                    Dormitorul din visele tale ? Acesta ar putea fi doar aici ...

        Când vine vorba de dormitoare  moderne sau clasice  alternativele de proiectare sunt nelimitate. Pentru a lua o decizie în acest domeniu e oarecum greu. Din acest motiv am decis să facem acest proces mai ușor pentru tine și va prezentam  dormitoare moderne sau rustice, care ar putea fi punctul de plecare atunci când decorezi .
        Înainte de a cumpăra un nou set de mobilier, asigurați-vă că ati luat  în considerare dimensiunea camerei .  Măsurați mobilierul și vizualizati  unde va merge amplasat  si daca se va potrivi . Asigurați-vă că lăsați suficient spațiu de mers ,  verificați daca sertarele și dulapurile au suficient spațiu pentru a se deschide în mod corespunzător .

        Există doar un element inevitabil pentru dormitor și acesta este patul, asa ca alegerea cea mai buna  e cruciala . Patul este punctul forte , dar asigurați-vă ca alegeti unul ideal care permite loc de mișcare si zona din jur nu este obstrucționată , fie că este un dublu, queen sau king-size. Paturile cu elemente din mdf acoperite cu folie  3d  pot fi atât de frapante si elegante , iar paturile tapitate au un finisaj frumos moale, care adauga caldura la orice dormitor. Dacă  aveti spațiu strâmt, un pat cu lada  ar putea fi cea mai bună opțiune.