Mobila pentru familia ta

Livingul - coltul tau de relaxare

        Livingul este locul in care va petreceti,de cele mai multe ori,intreaga zi,de aceea ne-am gandit sa va oferim nu doar un spatiu bine aranjat si cu un design placut,ci o compartimentare generoasa care sa faca diferenta intre rudimentar si nou .

        Livingurile pe care le comercializam sunt produse de mobilier  care pot spune multe despre persoana dumneavoastra,asta pentru ca se pot personaliza in functie de materialele si nuantele favorite,sub diferite forme si dimensiun.Totul sta in imaginatia dumneavoastra !

       Simulatorul 3D,pe care il punem la dispozitie in magazinele Staer,este un instrument complex care va ofera diferite posibilitati de a jongla cu idelile pe care le aveti .

       Livingurile fac parte din spatiul nostru intim: aici ne primim musafirii,privim un film,citim o carte buna,de aceea este important ca acest spatiu sa indeplineasca mai multe functii si sa fie in primul rand relaxant si primitor.

      In cazul celor care locuiesc la casa,livingul are cea mai mare intindere,astfel ca noi ne-am gandit sa va oferim o gama de livinguri originale,decorate in stiluri diverse si cu o multitudine de materiale si  finisaje.

       Inima oricarei case este reprezentata de living,asa ca este foarte important sa aveti un mediu care sa te detaseze de rutina zilnica si de stresul acumulat peste zi .

       Pentru a face ca relaxarea sa fie o portie de energie pe care sa o accesati in fiecare clipa,cel mai la indemana este sa optati pentru un living aerisit si simplist  care sa ne ofere senzatia unui spatiu plin de energie si oxigen. In plus,este o amenajare care nu necesita analize complexe,avand nevoie doar de imaginatie,un mobilier simplu,dar cu gust,si o paleta de culori potrivita .

       Din nefericire,nu toata lumea se poate bucura de un living spatios.Chiar si asa,nu este un motiv de ingrijorare . Daca exista dorinta si viziune,se gasesc modalitati de aranjare a unui spatiu mic,astfel incat sa fie pe placul tuturor.

       Volumul mic de mobilier,nuantele deschise si primitoare, sursele de lumina si aranjarea minutioasa a ornamentelor,sunt cateva detalii pe care trebuie sa le aveti in vedere in amenajarea potrivita a livingului.

                                     

                                         Metodele de atenuare a senzatiei de spatiu mic

 

      Trebuie sa folositi nuante deschise pentru pereti.Daca nu sunteti adeptii albului,in ideea ca vi se pare prea simplu,optati pentru nuante calde.In general aceste nuante se pot asorta usor si se pot accesoriza fara a intampina prea multe probleme in aceasta directie.Nu inghesuiti livingul folosind multe piese de mobilier inutile.Este suficienta o canapea/coltar,o masuta de cafea eleganta si cateva rafturi pentru a mobila un living mai putin generos in ceea ce priveste spatiul .

      Din moment ce recomandarea pentru pereti este ca acestia sa fie vopsiti in culori deschise,ar prinde foarte bine un contrast, o pata de culoare care sa vina impreuna cu mobilierul pentru care optati,astfel ca se poate alege dintr-o multitudine de nuante ce pot relaxa,bucura si insufleti spatiul disponibil .

             Va asteptam cu sufletul deschis la Staer,unde livingul tau poate prinde viata !

 

 

Lasa un comentariu