Mobila pentru familia ta

Bucataria un produs complex

        Suntem obisnuiti sa consideram bucataria ca fiind un simplu spatiu in care pregatim si luam masa. Aceasta idee a fost de multe ori contrazisa de noutatile pe care piata le introduce in aceasta directie, tendintele actuale obisnuindu-ne cu schimbari permanente in privinta mobilei si a utilitatii sale .

        Bucatariile s-au dezvoltat constant devenind mult mai utile si acaparand nu doar domeniul pentru care sunt, in principal, proiectate; astfel acestea au devenit un mediu propice intalnirilor in familie, serilor petrecute intr-un ambient placut si relaxant.

        Pentru satisfacerea acestor noi nevoi, noi le oferim clientilor atat idei de imbunatatire a acestui mediu complex numit “bucatarie”, cat si posibilitati multiple de design.

        Tot ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa veniti intr-una din locatiile noastre Staer cu planul/dimensiunile bucatariei , pozitionarea tevilor de apa/gaz , preferintele pe care le aveti in ceea ce priveste materialul, nuantele acestuia si accesoriile de care aveti nevoie .
        Totodata, pentru a realiza un plan cat mai exact, trebuie sa luati in considerare unde sunt pozitionate caloriferele, prizele, modul de deschidere al usilor , pozitionarea geamurilor din incapere( daca exista) ; conteaza cat de des le utilizati si caile de acces pe care le aveti , astfel incat sa nu va loviti de imposibilitatea de a va folosi de utilitati inr-un mod corect si eficient.

       Gandindu-ne la nevoile dumneavoastra si analizand in ce masura acestea trebuie satisfacute de mediul in care va petreceti o anumita parte din timp , detinem solutia care rezolva multe din problemele cu care va confruntati in alegerea unei bucatarii, respectiv Simulatorul 3D.

         Ce va ofera acest configurator de mobilier?

· Veti vedea cum poate arata bucataria Dvs, in mai multe variante; 

· Ofera mobilitate imaginatiei (se poate opta pentru orice combinatie de materiale si nuante disponibile, le puteti aranja in orice mod doriti in functie de nevoile dumneavoastra);

· Dimensiunea nu mai este o problema ( se poate alege dintr-o varietate de dimensiuni adaptabile spatiului pe    care il detineti);

· Alegerea accesoriilor sta la indemana dumneavoastra (alegerea glisierelor, a sistemului de culisare pentru sertare , sisteme deschidere usi );

· Pretul este vizibil si pertinent (simulatorul afiseaza pretul pe masura ce va personalizati bucataria);

          Ce va oferim in plus ?

· CONSULTANTA DE CALITATE

         Aceasta sta la baza unei alegeri potrivite , de aceea , Simulatorul 3D  fiind prezent exclusiv in magazinele noastre STAER, ne indrumam clientii in directia potrivita in functie de posibilitatile si nevoile lor .

         De aceea suntem aici !

         Din pasiune pentru bunul gust si pentru a ne multumi in permanenta clientii, am decis sa ne dedicam dorintelor lor , astfel  nu refuzam niciodata ideile indraznete si proiectele noi.

         Daca aveti o idee care vi se pare a fi iesita din comun, nu renuntati doar pentru ca “altii nu au reusit “ , veniti cu optimism in orice magazin Staer si consultantii nostri vor face ca rutina , cu care poate se obisnuieste in aceasta industrie, sa fie data uitarii!

         Alege Staer pentru ca bucataria ta sa fie locul in care iti doresti sa te intorci zi de zi !

Lasa un comentariu