Mobila pentru familia ta

Saltea Comfort Dual

Saltea de calitate premium, nucleu format din două jumătăți cu fermități diferite încorporate într-o singură saltea, pentru a oferi un confort diferit fiecărui partener.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Magniflex
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 3433
Termen de livrare: Programare
*
4.365 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 727 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 363 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 10 x 436 lei / luna prin BT

Descriere

Tehnologia Dual Core din salteaua Comfort Dual este o inovație prin care nucleul saltelei (partea sa interioară) este împărțit în două jumătăți aflate într-o singură husă. Fiecare jumătate are două fermități pe cele două părți ale sale - moale și medie. Prin rotirea jumătăților salteaua vă va oferi trei combinații posibile pentru fermitate - medie-medie, medie-moale sau moale-moale. Saltelele Dual Core sunt o soluție foarte bună pentru cuplurile care au preferințe diferite pentru fermitatea saltelei.

Tehnologia Dual Core este disponibilă numai pentru saltele cu lățimea egală sau mai mare de 150 cm.

Materialul textil Outlast reglează temperatura corpului în timpul somnului, grație a milioane de microbule de ceară. Atunci când acestea intră în contact cu corpul, preiau sau degajă căldură pentru a menține un nivel uniform al temperaturii. Acest lucru previne transpirația și controlează diferențele de temperatură.

Comfort Dual are în componență spumă cu memorie în materialul textil în strat de 2 cm și în nucleu un alt strat de 5 cm. Spuma cu memorie răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură - acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie, vă veți simți relaxat imediat ce vă întindeți pe suprafața saltelei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și totodată ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare.

Saltelele Magniflex se transportă ambalate sub formă de rulou împachetate prin procedeu de presare sub vacuum, ceea ce asigură integritatea, curățenia și igiena lor până când acestea sunt deschise.

Caracteristici

  • Husă din material Outlast
  • Tehnologie Dual Core
  • Spumă cu memorie HD
  • Înălțime - 25 cm
  • Fermitate - medie spre moale
  • Garantie comerciala 2 ani. Durata medie de utilizare este de 25 ani. 

 

Specificatii produse
Attribute nameAttribute value
Tara de provenientaItalia