Mobila pentru familia ta

Saltea Magnicool Gel

Saltea premium confecționată dintr-o combinație inovatoare de spumă cu memorie și spumă gel. Reglează temperatura, permițând astfel corpului.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Magniflex
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 3432
Termen de livrare: Programare
*
4.599 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 766 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 383 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 18 x 255 lei / luna prin BT

Descriere

MagniCool este o saltea moale care combină spuma gel și spuma cu memorie cu materialul Magnicool inovator cu efect răcoritor. Materialul textil are în componență microbule dintr-un material special de silicat care captează căldura și oferă o senzație răcoroasă și blândă cu pielea. Reglează temperatura, permițând astfel corpului să se relaxeze mai repede și prevenind supraîncălzirea și transpirația nocturnă. Materialul textil este respirabil, nu reține umezeala și căldura.

Nucleul saltelei Magnicool este format dintr-un strat stabilizator de spumă moale Eliosoft cu gel și spumă cu memorie. Spuma gel distribuie uniform greutatea corpului și asigură un mediu constant uscat. Memory Foam HD - spumă cu memorie care reacționează mai întâi la presiune și apoi la căldură - deosebit de importantă în lunile de iarnă când temperatura din cameră este mai scăzută. Magniflex cu Memory Foam HD®, oferă o relaxa imediată în momentul în care vă întindeți pe saltea. Acest material distribuie uniform greutatea corpului, ceea ce ușurează tensiunea acumulată în umeri, șolduri și picioare.

Proprietățile de termoreglare ale gelului, împreună cu învăluirea confortabilă a spumei cu memorie, vă permit să vă simțiți relaxat, indiferent de temperatura din cameră sau de anotimp.

Saltelele Magniflex se transportă ambalate sub formă de rulou împachetate prin procedeu de presare sub vacuum, ceea ce asigură integritatea, curățenia și igiena lor până când acestea sunt deschise.

Caracteristici

  • Husă cu fermoar
  • Gel Foam
  • Spumă cu memorie HD
  • Înălțime - 30 cm
  • Fermitate - moale
  • Garantie comerciala 2 ani. Durata medie de utilizare este de 25 ani. 

 

Specificatii produse
Attribute nameAttribute value
Tara de provenientaItalia