Mobila pentru familia ta

Saltea Massagio Deluxe

Saltea cu fermitate medie și efect de masaj
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Magniflex
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 3430
Termen de livrare: Programare
*
2.885 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 480 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 240 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 10 x 288 lei / luna prin BT

Descriere

Massaggio Deluxe oferă un masaj regenerant pe tot parcursul nopții datorită căptușelii cu massagiCover.

Husa din Viscoza, moale și respirabilă, oferă o senzație moale și mătăsoasă la atingere și este mai eficienta în eliminarea transpiratiei, favorizând ventilația.Complet detașabilă și lavabilă, pentru a asigura întotdeauna un nivel ridicat de igienă.

Căptușeala interioară matlasată în Memoform oferă un plus de confort, adaptându-se perfect formei corpului. Fibra respirabilă din partea inferioară oferă un plus de confort.

Stratul de 2 cm de Memoform reacționează la greutatea corpului pentru a se potrivi perfect, oferind confort și suport anatomic întregului corp.

Stratul din Elioform (19 cm), datorită structurii sale microcelulare, de spumă de înaltă densitate, oferă un sprijin ortopedic stabil pentru coloana vertebrală și un nivel de confort mediu ferm. Toate acestea însumând 25 de cm înălțime.

Efectul de masaj favorizează microcirculația și exercită un masaj constant în timpul somnului, oferind o senzație de bine și confort pe tot parcursul nopții. Acest design special oferă suport diferențiat celor cinci părți principale ale corpului: cap, umeri, spate, picioare și glezne, distribuind și echilibrând greutatea corpului pe toată lungimea saltelei și oferind sprijinul potrivit pentru fiecare parte a corpului.

Saltelele Magniflex se transportă ambalate sub formă de rulou împachetate prin procedeu de presare sub vacuum, ceea ce asigură integritatea, curățenia și igiena lor până când acestea sunt deschise.

Caracteristici

  • Husă cu fermoar din material textil de înaltă calitate
  • Inălțime - 25 cm.
  • Nucleu din spumă Elioform
  • Fermitate - medie
  • Garantie comerciala 2 ani. Durata medie de utilizare este de 25 ani. 

 

Specificatii produse
Attribute nameAttribute value
Tara de provenientaItalia