Mobila pentru familia ta

Info utile

Toate produsele comercializate pe SITE, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.
Va ajutam sa completati formularul din Detalii daca doriti sa ne adresati o sesizare.
Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, consumatorul benficiaza de 14 zile pentru a se retrage (perioada de retragere) din contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat costurile suplimentare. Staer acorda 15 zile pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la www.staer.ro .
Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, platind cu cardul tau de cumparaturi Raiffeisen la comerciantii parteneri!
Mai jos gasiti o lista cu firmele autorizate sa efectueze montajul produselor comercializate de Staer International Sa.
12 rate fara dobanda prin cardurile BCR
Daca ai un card GarantiBank poti achiziţiona orice produs STAER în 2 - 24 rate egale far prin cardurile BonusCard , in orice magazin propriu STAER.
Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit CardAvantaj este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul Staer.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub majoritatea siglelor disponibile.
Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit StarBT este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul www.staer.ro si in reteaua de magazine Staer.