Mobila pentru familia ta

Modalitatea de plata

inapoi la Info Utile

 

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub majoritatea siglelor disponibile.

Pentru siguranta securitatii tranzactiilor, www.staer.ro  foloseste platforma PayU .

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dvs. (in functie de card unele date pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in Lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PayU .

www.staer.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

Plata folosind cardul la ridicarea persoanala a produselor

Plata cu card bancar se face in Lei la  cel mai apropiat magazin Staer (vezi Retea magazine Staer).

Dupa finalizarea si confirmarea comenzii , CLIENTUL va primi o factura de avans. In lipsa unor prevederi contrare, avansul va fi de minim 50 %.  

Neplata avansului suspenda intrarea in vigoare a contractului, si, implicit, termenul de livrare, pana la achitare.

Restul pretului se achita inainte de livrare. Neplata integrala a pretului pana la livrarea produselor, suspenda obligatia SOCIETATII de a livra produsele.

In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in Lei la  cel mai apropiat magazin Staer (vezi Retea magazine Staer).

Dupa finalizarea si confirmarea comenzii , CLIENTUL va primi o factura de avans. In lipsa unor prevederi contrare, avansul va fi de minim 50 %.  

Neplata avansului suspenda intrarea in vigoare a contractului, si, implicit, termenul de livrare, pana la achitare.

Restul pretului se achita inainte de livrare. Neplata integrala a pretului pana la livrarea produselor, suspenda obligatia SOCIETATII de a livra produsele.

 

Ordin de plata

 Plata prin Ordin de Plata se  face in baza facturii proforme emise de SOCIETATE, in urma confirmarii prin e-mail a comenzii cu un consultant de vanzari.

 Pe ordinul de plata se va mentiona obligatoriu codul clientului indicat de STAER INTERNATIONAL SA. pe factura proforma si numarul comenzii sau al facturii.

 Daca pe ordinul de plata nu apar informatiile de mai sus, rugam Clientul a trimite dovada platii cu indicarea informatiilor de  mai sus pe adresa de e-mail info@staer.ro.

 Livrarea va fi efectuata numai dupa creditarea contului bancar al societatii cu intreaga suma si dupa identificarea comenzii pentru care s-a achitat avansul.

 In caz contrar, SOCIETATEA are dreptul sa suspende termenul de livrare pana la confirmarea efectuarii platii.

Nume firma: S.C. Staer International SA

Banca: B.C.R. Galati, Sucursala Galati

Cont lei: RO15RNCB0144000746750078

Cod unic inregistrare: RO2643282

Reg. Com.: J17/2331/1992

 

Nota

In magazinele partenere STAER ( Calarasi,Baia-Mare,Zalau,Barlad,Sibiu,Suceava,Focsani) ofertele de finantare pot suferi modificari fata de oferta Staer.Pentru detalii sunati la respectivele locatii.