Mobila pentru familia ta

Saltea DuoSense

Saltea dubla cu 2 fete , inaltime 20 cm , fermitate mare.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: iSleep
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2656
Termen de livrare: Programare
*
769,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 128,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 64.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 24 x 32.00 lei / luna prin BRD Groupe.

Caracteristici

DuoSense este o saltea dublă, cu două fețe.
Partea mai moale a saltelei are un strat suplimentar de 3 cm de spumă moale.

Modelul este potrivit pentru cei ce caută un suport ortopedic stabil în poziția de dormit lateral.
Pe cealaltă parte a saltelei, senzația este dată de o bază ortopedică solidă și un sprijin stabil pentru întregul corp.
Partea mai rigidă este potrivită pentru o poziție de somn pe spate.

Nucleul DuoSense are un strat de de 16 cm și este fabricat din spumă cu elasticitate de lungă durată. Este rezistent la presiune, nu se deformează și garantează durabilitate pe termen lung.
Corpul primește un sprijin stabil în principalele puncte de contact cu salteaua - umeri, șold și picioare, ceea ce asigură poziția corectă a somnului menținând coloana vertebrală în poziție dreaptă.

Materialul textil al husei asigură un mediu de somn uscat și împiedică retenția umidității în saltea. Materialul husei este moale, oferă o senzație placută la atingere și este special tratat anti-alergenic și anti-bacterian.
Ventilația ridicată permite circulația constantă a aerului și împiedică reținerea prafului. de calitate superioară și design inovator.

 • Fabricată în Italia
 • Nivel de confort: fermitate mare/ foarte mare
 • Înălțime 20 cm
 • Nucleu format dintr-un strat de 16 cm de spumă de elasticitate mare
 • Strat de 3 cm de spumă moale pe partea cu fermitate mai mica, pentru n confort suplimentar
 • Materiale de înaltă calitate cu tratament anti-alergenic si anti-acarian

Toate saltelele iSleep au două fețe ceea ce înseamnă că se pot roti atât pe plan vertical cât și orizontal, acest procedeu oferindu-le o viață mai lungă. Saltelele cu două fețe trebuie așezate pe un cadru de saltea cu lamele (somieră). Aceasta permite fluxul constant al aerului și împiedică reținerea prafului și a umidității. Recomandăm utilizarea somierelor iSleep, deoarece acestea au lamele flexibile și absorb presiunea exercitată asupra saltelei și astfel sporesc confortul pentru a avea un somn mai bun și relaxare completă.

Toate saltelele iSleep sunt ambalate sub formă de rulou prin procedeu de vacuum, ceea ce asigură integritatea, curățenia și igiena lor până când acestea sunt deschise

Recomandari de utilizare:

 • desfaceti cu grija folia de protectie, fara a folosi cutitul sau alte obiecte taioase care ar putea deterioara tesatura saltelei;
 • dupa derulare, acordati 72 ore pentru o revenire completa la forma initiala;
 • este indicat sa utilizati acest produs in spatii inchise, intr-un climat normal de umiditate si temperatura;
 • se recomanda aerisirea zilnica a incaperii si expunerea produselor la aer curat, astfel se previne dezvoltarea mucegaiului si acumularea unei mari concentratii de umiditate in produse;
 • produsul nu este destinat folosirii in medii umede;
 • evitati scurgerea de lichide si acumularea de umezeala in saltea;
 • nu se recomanda curatarea umeda si uscarea cu fierul;
 • utilizarea unei protectii suplimentare protejeaza tesatura husei de accidente nedorite si prelungeste durata de utilizare a saltelei.

GARANTIA este acordata de Matrax Distributors
 • Matrax Distributors stabileste o perioada de garantie pentru produs, ce incepe de la data achizitiei si care este demonstrabila cu ajutorul documentelor ce fac dovada achizitiei. 
 • Garantia acordata de Matrax Distributors este valabila doar in cazul in care consumatorul a urmat strict instructiunile de utilizare si pastrare, precum si conditiile mentionate in certificatul de garantie.
 • Garantia nu acopera, sub nici o forma, defectiunile cauzate de folosirea gresita a saltelei, de actionarea asupra saltelei cu diferse obiecte, de reparatii facute de cumparator sau terte persoane, conditiile neadecvate de poluare si umeziala, deformarea materialului textil ca urmare a exploatarii (fire rupte sau scamosate pe tapiterie, materialul husei sau manere rupte, margine rupta, pete pe suprafata materialului, deplasarea sau inlaturarea husei, e.t.c).
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

Pat Abis

☆☆☆☆☆
★★★★★
Pat matrimonial tapitat cu piele ecologica sau microfibra,suport metalic fix sau rabatabil , perfect pentru clipele mult dorite de relaxare.
2.470,00 RON

Pat Bella

☆☆☆☆☆
★★★★★
Pat tapitat cu tetiere reglabile, disponibil pe 4 dimensiuni.
1.747,00 RON