Mobila pentru familia ta

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil.

Saltea Fresh Memory

Saltea Fresh Memory - structura interioara a saltelei cu stratul de memory foam ofera o sustinere optima si uniforma a corpului uman pe timpul somnului, are capacitatea de a-si mentine forma corpului si permite o aerisire excelenta a saltelei.
☆☆☆☆☆
★★★★★
5.0 1
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2010
Termen de livrare: Programare
*
660,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 110,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 55.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen, Transilvania
✅ Magazine: 24 x 28.00 lei / luna prin BRD Groupe, TBI Credit.

Structura interioara a saltelei cu stratul de memory foam ofera o sustinere optima si uniforma a corpului uman pe timpul somnului, are capacitatea de a-si mentine forma corpului si permite o aerisire excelenta a saltelei. Spuma memory se muleaza perfect dupa liniile corpului uman, astfel elimina punctele de presiune exercitate asupra corpului.

Spuma vasco-elastica fiind un material care raspunde nu numai de greutatea corpului ci si de calduri emise de acesta, fiind si termo reglabil totodata, va putea "amprenta" foarte eficient forma corpului, indiferent daca aveti obiceiul sa dormiti pe burta, spate sau lateral.

Structura saltelei este compusa din 3 cm Memory Foam si 14 cm de spuma poliuretan avand husa cu zona 3D pe lateral, care ajuta la aerisirea saltelei.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

Dormitor Iulia

☆☆☆☆☆
★★★★★
Dormitor standard, multifunctional, format din dulap pe colt si pat matrimonial, lada pentru depozitare si fronturi cu insertii elegante.
2.979,00 RON

Pat Klass

☆☆☆☆☆
★★★★★
Pat tapitat practic, materiale si culori variate, suport metalic rabatabil, lada pentru depozitare, disponibil in 3 dimensiuni.Patul tau este ultima destinatie dupa o zi lunga!
1.385,00 RON

Dormitor Still

☆☆☆☆☆
★★★★★
Dormitor standard in stil clasic, compus din dulap, pat matrimonial, comoda si doua noptiere, fronturi din MDF.
2.999,00 RON