Mobila pentru familia ta

Saltea Fresh Memory

Saltea Fresh Memory - structura interioara a saltelei cu stratul de memory foam ofera o sustinere optima si uniforma a corpului uman pe timpul somnului, are capacitatea de a-si mentine forma corpului si permite o aerisire excelenta a saltelei.
☆☆☆☆☆
★★★★★
5.0 1
*
660,00 RON

        Structura interioara a saltelei cu stratul de memory foam ofera o sustinere optima si uniforma a corpului uman pe timpul somnului, are capacitatea de a-si mentine forma corpului si permite o aerisire excelenta a saltelei. Spuma memory se muleaza perfect dupa liniile corpului uman, astfel elimina punctele de presiune exercitate asupra corpului.

         Spuma vasco-elastica fiind un material care raspunde nu numai de greutatea corpului ci si de calduri emise de acesta, fiind si termo reglabil totodata, va putea "amprenta" foarte eficient forma corpului, indiferent daca aveti obiceiul sa dormiti pe burta, spate sau lateral.

        Structura saltelei este compusa din 3 cm Memory Foam si 14 cm de spuma poliuretan avand husa cu zona 3D pe lateral, care ajuta la aerisirea saltelei.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

Dormitor Iulia

☆☆☆☆☆
★★★★★
4.9 37
Dormitor de serie multifunctional, dulap pe colt si pat matrimonial, lada pentru depozitare si fronturi cu insertii elegante.
2.830,00 RON 2.688,50 RON

Dormitor Still

☆☆☆☆☆
★★★★★
5.0 23
Dormitor stil clasic,compus din dulap, pat matrimonial, comoda si doua noptiere, fronturi din MDF.
2.850,00 RON 2.707,50 RON

Noptiera Round

☆☆☆☆☆
★★★★★
5.0 3
Noptiera ROUND; Noptiera este prevazuta cu un sertar si este realizata din PAL melaminat 18mm lucios; Elemente de colţ din MDF înfoliat cu folie 3D High-Gloss; Feţele de sertar MDF înfoliat cu folie 3D alb sau negru High-Gloss;
240,00 RON 228,00 RON