Mobila pentru familia ta

Saltea Argentum Therapy Memory arctic gel

Saltea Argentum Therapy Memory arctic gel, Ortopedica combina calitatile ortopedice ale spumei elastice cu cele termice ale spumei Green Therm Memory cu particule reci si proprietatile antimicrobiene ale ionilor de argint.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: SuperBall
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 3029
Termen de livrare: 15 zile
*
619,00 Lei
Pretul tau: 557,00
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 93,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 46.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 24 x 23.00 lei / luna prin BRD Groupe.

Saltea Green Future Argentum Therapy Memory, Ortopedica combina calitatile ortopedice ale spumei elastice Green Form HD® cu cele termice ale spumei Green Therm Memory cu particule reci Arctic Gel® si proprietatile antimicrobiene ale ionilor de argint.

Caracteristici saltea:

 • Baza saltelei din spuma elastica Green Form HD® cu celulatie deschisa asigura o sustinere anatomica a corpuluisi o pozitie corecta a coloanei.
 • Tesatura moale la atingere, cu ioni de argint, este matlasata pe partea superioara cu 2 cm de spuma Green Therm Memory cu particule Arctic Gel®. Acest strat de confort reactioneaza la caldura corpuluisi se muleaza pe acesta eliminand punctele de presiune in timpul somnului pentru a relaxa muschii si a asigura o circulatie a sangelui corespunzatoare.
 • Efect antistatic: Capsulele cu ioni de argint ajuta la eliberarea tensiunilor acumulate in timpul zilei prin disiparea electricitati istatice. Ioni de argint diminueaza dezvoltarea microbilor si bacteriilor pe suprafat husei. Particulele din gel rece prezente in stratul de confort cu memorie impreuna cu efectul anti-radiant al ionilor de argint ajuta la diminuarea temperaturii excesive pentru un confort termic optim in timpul somnului.

Recomandari de utilizare:

 • desfaceti cu grija folia de protectie, fara a folosi cutitul sau alte obiecte taioase care ar putea deterioara tesatura saltelei;
 • dupa derulare, acordati 72 ore pentru o revenire completa la forma initiala;
 • salteaua trebuie utilizata pe o rama de lemn, a carei parte inferioara sa permita aerisirea saltelei (sa existe spatiu intre scandurile care compun partea inferioara a ramei) sau pe o somiera tapitata cu structura de arcuri aerisita;
 • este indicat sa utilizati acest produs in spatii inchise, intr-un climat normal de umiditate si temperatura;
 • se recomanda aerisirea zilnica a incaperii si expunerea produselor la aer curat, astfel se previne dezvoltarea mucegaiului si acumularea unei mari concentratii de umiditate in produse;
 • produsul nu este destinat folosirii in medii umede;
 • evitati scurgerea de lichide si acumularea de umezeala in saltea;
 • nu se recomanda curatarea umeda si uscarea cu fierul;
 • utilizarea unei protectii suplimentare protejeaza tesatura husei de accidente nedorite si prelungeste durata de utilizare a saltelei.

INALTIME: 18 cm

Greutate maxima recomandata / peroana - 100 kg

Specificatii produse
Attribute nameAttribute value
Garantie3 ani