Mobila pentru familia ta

Saltea Intense Memory

Saltea Intense Memory este destinata persoanelor care aleg rafinamentul si luxul.
☆☆☆☆☆
★★★★★
*
1.175,00 RON

O experienta pe aceste saltele ramane de neuitat prin caldura si confortul cu care te inconjoara. Aceasta saltea combina cu success suportul de arcuri ambalate individual si topper din Memory Foam.

Sistem de sustinere cu arcuri impachetate individual dispusepe 5 Zone de Confort elimina presiunea din zona umerilor si a bazinului, iar topper-ul din Spuma Memory Foam reduce uniform punctele de presiune, imbunatatind astfel circulatia periferica si asigura un grad ridicat de relaxare.

Structura de fabricatie:

Topper :

  • Husa matlasata cu bumbac, tratament antibacterian
  • Strat de Memory Foam cu grosimea de 3 cm are rolul de a creea amprenta corpului si a egaliza punctele de presiune
  • Placa de spuma poliuretanica cu grosimea de 2 cm ofera suport

Salteaua de baza:

 • Spuma poliuretan
 • Arcuri impachetate individual in casete de material textil

Este realizata din doua component distincte: 

 

Topper :

  • Rolu lacesteia este de a realiza un confort foarte bun. Spuma Memory Foam cu o densitate mare permite corpului sa creeze o „amprenta foarte eficienta”. Astfel se elimina punctele de presiune excesiva, se imbunatat este circulatia sangvina (rezultand o irigare mai buna a muschilorsi a creierului) ceea ce duce implicit la un somnmul mai odihnitor si la o sanatate mai buna.

Salteaua de baza:

 • Asigura o elasticitate si un support optim. Compusa din arcuri impachetate in casete independente din material textil cu 5 zone diferite de elasticitate, elimina astfel efectul de „val” in cazul miscarilor bruste pe saltea in timpul somnului, ceea ce face ca partenerul sa nu fie deranjat.
 • Cele 5 zone de elasticitate creeaza posibilitatea adaptari isaltelei la cele 5 greutati si forme diferite ale corpului uman (cap, trunchi, sold, genunchi, glezna). Rolul ei este de a asigura elasticitatea optima si a asigura un support ferm pentru presaltea.

Grosime saltea: 28 cm