Mobila pentru familia ta

Saltea Combo Starter

Pachetul Bedora Combo Starter contine trei dintre produsele de baza pentru dormit: saltea, perna si pilota. Aceasta reprezinta solutia avantajoasa si economica, potrivita oricarui buget.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Termen de livrare: Programare
*
470,00 RON

Descriere generala :

  • Structura saltelei este formata dintr-un strat de 14 cm spuma poliuretanica elastica, care asigura o pozitie naturala a coloanei vertebrale in timpul somnului. Aceasta saltea este recomandata pentru toate pozitiile de dormit (pe spate, pe lateral si pe burta).Pentru o igiena corespunzatoare, husa cu fibre naturale de bumbac este detasabila.
  • Perna inclusa este prevazuta cu o umplutura speciala si vata din fibre siliconice roluite pentru o elasticitate corecta a pernei si pentru a evita aglomerarea din interior. Aceasta este pufoasa si asigura o sustinere corecta a gatului, datorita densitatii constante de pe suprafata acesteia, avand dimensiunile 50 x 70 cm.
  • Pilota este extrem de confortabila si usoara, pentru a asigura un somn odihnitor, avand dimensiunile 140 x 200 cm. Aceasta este antialergica, se poate spala la 30 grade Celsius si protejeaza organismul impotriva efectelor nefavorabile ale posibilelor alergii, fie ca vorbim de cei mici sau chiar de adulti.

 Caracteristici:

  • Inaltime saltea: 15 cm
Specificatii produse
Tip Saltea Ortopedica