Mobila pentru familia ta

Saltea Arctic Gel Memory

Saltea cu 7 zone de confort , spuma memory si husa detasabila.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Termen de livrare: Programare
*
785,00 RON
706,50 RON

Caracteristici

Salteaua Arctic Gel Memory 7 zone de Confort imbina calitatile spumei elastice Green Form HD cu cele ale spumei Memory cu particule reci Arctic Gel pentru un confort ortopedic si termic excelent.

 

Materiale de calitate superioara

 

 Husa cu tratament antimicrobian este matlasata pe partea superioara cu un strat de 2 cm din spuma Green Therm Memory cu particule reci Arctic Gel .

 

Baza saltelei din spuma elastica Green Form HD   cu celulatie deschisa, aerisita si profilata cu 7 zone de confort confera o sustinere anatomica a corpului si o pozitie corecta si sanatoasa a coloanei in timpul somnului.

 

Stratul suplimentar de 3 cm din spuma Green Therm Memory cu particule Arctic Gel   aplicat bazei impreuna cu cel din husa superioara se muleaza pe corp eliminand punctele de presiune in timpul somnului pentru a relaxa muschii si a asigura o circulatie sangvina sanatoasa.

 

Particulele din gel rece prezente in stratul de confort cu memorie ajuta la diminuarea temperaturii excesive pentru un confort termic optim in timpul somnului.

 

7 zone de confort au fost create special pentru o pozitie anatomica a corpului in timpul utilizarii saltelei. Profilarea bazei din spuma Green Form HD permite un suport diferit al partilor corpului in functie de presiunea exercitata de acestea pe suprafata saltelei pentru a asigura o aliniere corecta si sanatoasa a vertebrelor coloanei.

 

Husa saltelei este prevazuta cu o mesa 3D pentru o aerisire corespunzatoare. In plus, profilarea stratului de suport  aduce pe langa beneficiile celor 7 zone de confort si o imbunatatire a fluxului de aer pentru o ventilatie completa in timpul utilizarii.

 

Pentru ca fiecare are zona lui de confort, structura saltelei a fost conceputa modular pentru a beneficia de 4 fermitati diferite in functie de preferintele fiecaruia. Husa este prevazuta cu 2 cm de Memory cu particle Arctic Gel  si fermoar astfel incat poate fi folosita pe ambele fete ale saltelei. Salteaua poate fi utilizata pe partea foarte ferma fara strat de spuma cu memorie sau in variantele cu 2, 3 sau 5 cm de Memory cu particule Arctic Gel  .

De ce sa cumperi salteaua Green Future Arctic Gel Memory 7 zone de confort:

- Suport ortopedic;
- Confort termic;
- Tratament antimicrobian;
- Durabilitate;
- Calitate;
- Indicata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac;


Inaltime saltea: 21 cm (+/1 cm);

Fermitate: 4 din 5;

Greutatea maxima recomandata per persoana: 120 kg;

Mod de ambalare: Vidata. Roluita;

Garantie: 60 luni;

Structura:

• Spuma poliuretanica elastica cu celulatie deschisa Green Form HD  
• Spuma poliuretanica Green Therm Memory cu particule racoritoare Arctic Gel  
• Husa din PES 100%
• Fibre siliconice
• Fermoar
• Mesa 3D

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

Scaun A12

☆☆☆☆☆
★★★★★
Cadru cromat, sezut si spatar acoperite cu inlocuitor piele.Se comercializeaza la set de 6 bucati.
182,00 RON 154,70 RON

Taburet Cubus

☆☆☆☆☆
★★★★★
Taburet cubus ; Structura este realizata din placi aglomerate din lemn cu elemente de rezistenta din lemn masiv, poliuretan de înalta densitate si elasticitate sporita datorita celulatiei sparte.
130,00 RON 123,50 RON

Masa 811

☆☆☆☆☆
★★★★★
Masa pentru bucatarie sau living, blat din sticla securizata, blat si picioare imbracate in piele ecologica, dimensiuni 150 x 90 cm .
825,00 RON 701,25 RON