Mobila pentru familia ta

Plita ZANUSSI ZGH65414XS

Plita ZGH65414XS, pe gaz; 60 cm; 4 arzatoare gaz; Aprindere electrica integrata; Control cu butoane frontal; Dispozitiv siguranta; Culoare inox
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Zanussi
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 2312
Termen de livrare: Programare
880 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 146 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 73 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 18 x 48 lei / luna prin BT

Beneficii

Suportul nostru de vase este conceput pentru a va oferi mai mult spatiu si stabilitate pentru vasele mari. Ceea ce inseamna ca daca puneti jos un vas sau mutati niste vase pe plita, toate raman stabile si sigure.

Un cadru stilat care opreste lichidele varsate

Cadrul tesit al plitei constituie o declaratie de stil in bucataria dumneavoastra, insa si retine toate lichidele varsate. Pastrand impecabil blatul de lucru si usurand si mai mult curatarea.

Plita comandata prin disc selector

Am imbunatatit raspunsul plitei cu gaz pentru a controla rapid si cu exactitate puterea flacarii. Ceea ce inseamna ca puteti regla direct temperatura corecta pentru preparatul dumneavoastra.

Apasati pentru caldura instant

Apasati pentru a aprinde imediat arzatorul acestei plite. Butonul elibereaza gazul si activeaza o scanteie, oferindu-va instant o flacara. Fara aprindere manuala, doar un mod confortabil de a incepe gatitul.

Gatiti in siguranta, automat

Plita noastra este echipata cu un dispozitiv de siguranta inteligent care detecteaza daca flacara este aprinsa. Astfel, daca un arzator se stinge, gazul este oprit automat, protejand bucataria dumneavoastra.