Mobila pentru familia ta

Plita inductie Electrolux EIV835

Plita EIV835, cu inductie pe toata suprafata; Control touch prin culisare; Timer electronic; Oprire automata; Detectarea vaselor; Blocare de siguranta pentru copii; Semnal acustic; Culoare neagra;78 cm; Booster (5 zone); Conectivitate hota; Functie Stop&Go
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 2577
Termen de livrare: 6 saptamani
3.259 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 543 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 271 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 18 x 181 lei / luna prin BT

Plita cu inductie Bridge 700 permite combinarea a doua zone separate de gatit pentru a crea o singura suprafata mare. Avand setarile de temperatura si timp aliniate automat, ai conditiile ideale pentru a face majoritatea fripturilor la grill-ul plancha sau la tava.Beneficii


Uneste zonele pentru mai mult spatiu de gatit cu functia Bridge Functia Bridge iti permite sa combini doua zone de gatit separate pentru a crea o singura suprafata mare. Cu setarile de temperatura si durata aliniate in mod automat, ai conditii ideale pentru a gati la perfectie fripturi pe placa Plancha sau la tava.

Functia Bridge iti permite sa combini doua zone de gatit separate pentru a crea o singura suprafata mare. Cu setarile de temperatura si durata aliniate in mod automat, ai conditii ideale pentru a gati la perfectie fripturi pe placa Plancha sau la tava.


Zone cu autodimensionare pentru toate tipurile de vase de gatit

Zonele de gatire cu dimensionare automata se adapteaza la dimensiunea vaselor imediat ce sunt acoperite. Zonele ofera acoperire totala, indiferent de dimensiunea vasului, asigurand caldura fara nicio pierdere a performantei. Beneficiaza de un gatit exact si eficient cu zonele cu autodimensionare.


Hob2Hood® pentru mai mult confort

Functia Hob2Hood® conecteaza plita si hota printr-o conexiune wireless. Incepe sa gatesti, iar hota va fi controlata automat, in functie de setarile plitei, pentru o bucatarie cat mai proaspata posibil. Concentreaza-te pe gatit si uita de grija hotei.

Pretul include timbru verde in valoare de 47,6 lei