Mobila pentru familia ta

Plita inductie Electrolux EIV63440BW

Plita inductie EIV63440BW ; 60 cm; 4 zone de gatit (o zona full dubla) ; Control touch prin culisare;Conectivitate hota; Booster; Timer electronic; Oprire automata; Detectarea vaselor; Blocare de siguranta pentru copii; Semnal acustic; Functie punte; Culoare alba
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2175
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 2.799,00 RON
2.445,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 408,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 204.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 24 x 102.00 lei / luna prin BRD Groupe.
Electrolux - Plita cu inductie - EIV63440BW

Uneste zonele pentru mai mult spatiu de gatit cu functia Bridge

Functia Bridge iti permite sa combini doua zone de gatit separate pentru a crea o singura suprafata mare. Cu setarile de temperatura si durata aliniate in mod automat, ai conditii ideale pentru a gati la perfectie fripturi pe placa Plancha sau la tava.

Electrolux - Plita cu inductie - EIV63440BW

Zone cu autodimensionare pentru toate tipurile de vase de gatit

Zonele de gatire cu dimensionare automata se adapteaza la dimensiunea vaselor imediat ce sunt acoperite. Zonele ofera acoperire totala, indiferent de dimensiunea vasului, asigurand caldura fara nicio pierdere a performantei. Beneficiaza de un gatit exact si eficient cu zonele cu autodimensionare.

Control tactil Direct Touch pentru fiecare zona

Regleaza cu usurinta setarile de temperatura ale plitei cu ajutorul comenzilor tactile directe. Fiecare zona de gatit are un panou de control individual pentru a sti întotdeauna care sunt setarile de caldura. In plus, datorita suprafetei neteda si unitara, plita este mult mai usor de curatat.

Electrolux - Plita cu inductie - EIV63440BW

Caldura intensa, instanta cu PowerBoost

Activeaza PowerBoost si vei avea un plus de putere intr-un instant. Functia este ideala pentru preparatele care se gatesc rapid sau pentru atunci cand esti pe fuga.

Electrolux - Plita cu inductie - EIV63440BW

Blocheaza setarile

Functia de blocare a plitei noastre pastreaza nemodificate setarile tale, chiar daca panoul de comanda este atins accidental de oricine, chiar si de copii. Astfel, poti sterge plita fara a afecta procesul de gatire.