Mobila pentru familia ta

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil.

Plita Electrolux KGS7536SX

Plita KGS7536SX, pe gaz; 75 cm; 5 arzatoare pe gaz; Arzator tripla coroana in mijloc; Aprindere electrica integrata; Control cu butoane frontal; Dispozitiv siguranta; Gratare de fonta; Culoare inox
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 2258
Termen de livrare: 6 saptamani
1.560 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 260 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 130 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 18 x 86 lei / luna prin BT

Beneficii

Arzatorul rapid de la aceasta plita cu gaz Electrolux este conceput pentru a ajunge rapid la baza oalelor si cratitelor. Asigurand o flacara mai rapida si mai puternica si oferind economii de pana la 20% la energie.

Incalzire puternica pentru o aroma deplina

Arzatorul cu coroana multipla de la arzatorul pentru wok 4k este conceput pentru a oferi o flacara mai puternica. Oferindu-va mai multa caldura pentru a gati arome asiatice autentice.

Fonta pentru suport stabil al vaselor

Oferiti bucatariei dvs, acel aspect profesional cu suporturile BridgeBurner realizate din fonta. Acestea sunt extrem de durabile, au un aspect stilat si ofera o sustinere stabila si sigura pentru mai multe vase grele, atunci cand gatiti cantitati mari.

Gatit modern si stilat

Plita noastra stilata si moderna se incadreaza orice bucatarie. Liniile sale moderne sunt concepute pentru a completa stilul din locuinta dumneavoastra adaugand o nota de clasa fara a fi necesara o remodelare. Si, bineinteles, duce gatitul cotidian la urmatorul nivel.

Flacara cu reglaj fin

Preluati controlul asupra plitei cu robinetele de gaz care reactioneaza. Acestea va permit sa reglati usor nivelul pentru flacara astfel incat sa gatiti intotdeauna folosind nivelul adecvat de caldura.