Mobila pentru familia ta

Plita Electrolux EIV654

Plita inductie EIV654 , 60 cm; Booster (4 zone); Timer electronic; Oprire automata; Detectarea vaselor; Blocare de siguranta pentru copii;
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2257
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 3.307,00 RON
2.825,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 471,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 235.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen, Transilvania
✅ Magazine: 24 x 118.00 lei / luna prin BRD Groupe.

Beneficii

Va place sa gatiti paella, chilli sau gulas? Aceasta plita este ideala pentru a gati in vase de dimensiuni atipice, multumita suprafetei mari FlexiBridge puteti uni intre ele mai multe zone de gatit. Ofera o distributie perfecta a caldurii pe un vas oval sau dreptunghiular, astfel ca nu vor fi zone care sa ramana reci sau care sa se arda. Vor fi doar rezultate care sa lase gura apa musafirilor dvs.

Glisati vasul pe nivelul adecvat de caldura

Treceti rapid si usor de la un nivel de caldura la altul cu functia PowerSlide®. Trebuie doar sa mutati oalele si cratitele de pe o zona cu temperatura pre-setata pe alta. Indiferent daca trebuie sa frigeti sau sa fierbeti la foc mic, nu vor exista intreruperi pentru a putea utiliza la maximum zona de gatit si pentru a crea fara efort preparatele.

Doar glisati pentru a ajusta setarile de la gatit

Reglati setarile usor si facil cu comenzi glisante care raspund imediat. Acestea va permit sa cresteti sau sa reduceti cu acuratete nivelul de caldura dintr-o singura atingere. Ceea ce inseamna ca veti avea nivelul corect de caldura la momentul oportun.

Lasati plita sa se ocupe de hota

Tehnologia Hob2Hood ajuta plita sa comande automat setarile de la hota. In timp ce gatiti, ventilatorul se regleaza in functie de schimbarile de temperatura pe care le faceti sau daca incepeti sa folositi mai mult de o singura zona. Astfel, va puteti concentra mai putin pe reglarea setarilor si mai mult pe crearea unor preparate delicioase.

Gatiti mai mult deodata

Cand planificati o masa festiva pentru familie si prieteni, prepararea meniului este floare la ureche. Functia de punte a acestei plite nu ocupa niciun spatiu, dar va da posibilitatea de a explora mai multe optiuni de gatire. Aceasta poate transforma doua zone de incalzire intr-una mai mare.

Zone care se dimensioneaza automat pentru toate oalele si cratitele

Caldura este captata de baza vaselor la plita cu inductie Infinite®. Aceasta detecteaza automat dimensiunea vasului folosit si asigura nivelul adecvat de caldura la baza acestuia. Astfel, puteti folosi o gama variata de oale si cratite.