Mobila pentru familia ta

Plita Electrolux EIV654

Plita inductie EIV654 , 60 cm; Booster (4 zone); Timer electronic; Oprire automata; Detectarea vaselor; Blocare de siguranta pentru copii;

☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2257
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 3.313,00 RON
2.939,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 490,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 245.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 24 x 122.00 lei / luna prin BRD Groupe.
Electrolux - Plita cu inductie - EIV654

Zone cu autodimensionare pentru toate tipurile de vase de gatit

Zonele de gatire cu dimensionare automata se adapteaza la dimensiunea vaselor imediat ce sunt acoperite. Zonele ofera acoperire totala, indiferent de dimensiunea vasului, asigurand caldura fara nicio pierdere a performantei. Beneficiaza de un gatit exact si eficient cu zonele cu autodimensionare.

Electrolux - Plita cu inductie - EIV654

Hob2Hood® pentru mai mult confort

Functia Hob2Hood® conecteaza plita si hota printr-o conexiune wireless. Incepe sa gatesti, iar hota va fi controlata automat, in functie de setarile plitei, pentru o bucatarie cat mai proaspata posibil. Concentreaza-te pe gatit si uita de grija hotei.

Control tactil Direct Touch pentru fiecare zona

Regleaza cu usurinta setarile de temperatura ale plitei cu ajutorul comenzilor tactile directe. Fiecare zona de gatit are un panou de control individual pentru a sti întotdeauna care sunt setarile de caldura. In plus, datorita suprafetei neteda si unitara, plita este mult mai usor de curatat.

Electrolux - Plita cu inductie - EIV654

Caldura intensa, instanta cu PowerBoost

Activeaza PowerBoost si vei avea un plus de putere intr-un instant. Functia este ideala pentru preparatele care se gatesc rapid sau pentru atunci cand esti pe fuga.