Mobila pentru familia ta

Plita AEG HKB64540NB

Plita AEG HKB64540NB, pe gaz; 60 cm; 4 arzatoare gaz; Aprindere electrica integrata; Timer electronic; Control cu butoane frontal Flame Light; Conectivitate hota; Dispozitiv siguranta; Gratare de fonta; Gaz pe sticla; Culoare neagra

 

 

☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2293
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 2.299,00 RON
1.899,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 316,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 158.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 24 x 79.00 lei / luna prin BRD Groupe.

Beneficii

Plita pe gaz AEG cu FlameLight va ofera un nou nivel de siguranta si incredere in gatitul cu gaz. Luminile cu LED aprinse va informeaza imediat daca un arzator este pornit sau oprit sau daca un suport pentru cratita este inca fierbinte dupa utilizare. Astfel incat dvs. va puteti concentra pe a face mancare gustoasa.

 

INDICATOARE DE CALDURA PENTRU O INFORMARE IMEDIATA

Nu trebuie sa va mai indoiti daca ati lasat arzatoarele pornite sau oprite. Indicatoarele cu LED FlameLight va informeaza rapid daca acestea sunt pornite sau oprite. Iar un indicator util de caldura reziduala va arata instantaneu daca vreun suport de tigaie este inca fierbinte.

SUNET DE AVERTIZARE DACA UN ARZATOR RAMANE APRINS

Cu aceasta plita nu veti mai lasa vreodata gazele pornite. Daca un buton de control ramane pornit mult timp, acesta va face un zgomot, pentru a va reaminti ca trebuie sa stingeti flacara.

TIMERUL VA PERMITE UN CONTROL RIDICAT

Plita este dotata cu un timer, care va permite sa monitorizati gatitul si sa continuati sa detineti controlul absolut asupra aromelor pe care le creati.

HOTA CARE NU NECESITA ACCESARE MANUALA

Aceasta plita pe gaz este dotata cu Hob2Hood. Aceasta functie va permite sa porniti hota si luminile atunci cand incepeti sa gatiti pe plita dvs. Puteti utiliza plita chiar si pentru a regla ventilatorul. Pastrati-va mainile libere pentru gatit.

MARITI BRUSC NIVELUL DE CALDURA PENTRU REZULTATE IMEDIATE

Arzatorul puternic de 4 kW pentru wok genereaza un nivel maxim de caldura prin arzatorul cu tripla coroana pentru ca dumneavoastra sa gatiti mai rapid. Caldura si viteza sunt ingrediente vitale in bucatariile etnice. Arzatorul pentru wok genereaza un varf de putere suplimentara atunci cand aveti nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

Cuptor AEG BPE556320M

☆☆☆☆☆
★★★★★
Cuptor AEG BPE556320M, electric, multifunctional (11 functii); SteamBake-gatire cu abur; Convectie; Autocuratare pirolitica - 2 moduri; Convectie; Afisaj digital; Usa cu 4 straturi de geam; Inchidere amortizata a usii; Grill; Butoane retractabile; Ghidaj telescopic pe 1 nivel; Senzor gatire; Volum net cavitate 71 litri; Clasa eficienta energetica A+; Inox antiamprenta
3.614,00 RON 2.985,00 RON