Mobila pentru familia ta

Furnizor: Next Collection

Afișare Grid Listă
Ordonare
Afisare pe pag.

Coltar Livio

☆☆☆☆☆
★★★★★
Coltar extensibil reversibil in forma de L , sezuturi cu plasa de arcuri sinusoidale si spuma poliuretanica , lada pentru depozitare, dimensiuni L 248 x l 178 x H 93 cm.
3.200 Lei

Coltar Olivia L

☆☆☆☆☆
★★★★★
Coltar extensibil in forma de L cu mecanism reglabil pe tetiere , sezuturi cu plasa de arcuri sinusoidale , lada pentru depozitare, dimensiune L 260 x l 202 x H 88
5.225 Lei

Coltar Olivia U

☆☆☆☆☆
★★★★★
Coltar extensibil in forma de U cu mecanism reglabil pe tetiere , sezuturi cu plasa de arcuri sinusoidale , 2 lazi pentru depozitare, dimensiuni L 320 x 204 x 150 cm.
6.650 Lei

Coltar Piero

☆☆☆☆☆
★★★★★
Coltar extensibil cu tetiere Piero , disponibil in 3 variante de dimensiuni, L si U, sezuturi cu plasa de arcuri sinusoidale si lada pentru depozitare.
4.990 Lei

Coltar Piero - Outlet

☆☆☆☆☆
★★★★★
Produsul este expus si se poate achizitiona doar din
Showroom Ploiesti
6.800 Lei 6.120 Lei

Coltar Plaza

☆☆☆☆☆
★★★★★
Coltar extensibil cu tetiere Plaza , disponibil in 3 variante de dimensiuni, L si U, sezuturi cu plasa de arcuri sinusoidale si lada pentru depozitare.
4.990 Lei

Coltar Prestige

☆☆☆☆☆
★★★★★
Coltar extensibil in forma de L cu mecanism reglabil pe tetiere , disponibil pe 3 dimensiuni , sezuturi cu plasa de arcuri sinusoidale si spuma poliueratanica HR , lada pentru depozitare.
5.255 Lei

Coltar Priam

☆☆☆☆☆
★★★★★
Coltar Priam extensibil cu tetiere pe ambele parti , sezuturi cu plasa de arcuri sinusoidale si spuma poliuretanica T30 ,lada pentru depozitare.
5.490 Lei

Coltar Pudding

☆☆☆☆☆
★★★★★
Coltar extensibil cu tetiere Pudding , disponibil in 3 variante de dimensiuni, L si U, sezuturi cu plasa de arcuri sinusoidale , spuma HR si lada pentru depozitare.
5.590 Lei

Coltar Selva

☆☆☆☆☆
★★★★★
Coltar extensibil in forma de L , sezuturi cu plasa de arcuri sinusoidale si spuma poliuretanica , lada pentru depozitare aub sezut, dimensiuni L 255 x l 178 x H 95 cm.
3.995 Lei

Coltar Spectre

☆☆☆☆☆
★★★★★
Coltar extensibil cu toate tetierele reglabile , sezuturi cu plasa de arcuri sinusoidale si lada pentru depozitare.
4.195 Lei

Coltar Wild

☆☆☆☆☆
★★★★★
Coltar extensibil cu tetiere , disponibil in mai multe variante de dimensiuni, L si U, sezuturi cu plasa de arcuri sinusoidale si lada pentru depozitare.
4.650 Lei