Mobila pentru familia ta

Masina de spalt vase AEG FSK93707P

Total incorporabila ProClean; Usa slide; AirDry - Deschidere automata a usii; Motor Inverter; Afisaj digital; Time Beam - Proiectia timpului ramas pe podea; Program AUTO; Program scurt; Program pahare; Functie MyFavorite; Start intarziat pana la 24 ore; Clasa eficienta energetica A+++;15 seturi; Latime 60 cm; QuickSelect; Afisaj TFT; Consum apa 11 l; Nivel de zgomot 39 db; 7 programe; 4 temperaturi; Touch control;
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2592
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 5.014,00 RON
4.060,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 677,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 338.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 24 x 169.00 lei / luna prin BRD Groupe.

Beneficii

QuickSelect de la AEG asigura setari optime pentru fiecare ciclu de spalare a vaselor. Alegeti durata ciclului si eventualele tratamente optionale cu ajutorul glisorului. Totul cu doar cateva atingeri. Dupa aceea, lasati masina sa faca restul. Bucurati-va de rezultate impecabile la momentul care va convine cel mai mult.

CURATARE SUPERIOARA SI CEA MAI BUNA INGRIJIRE A PAHARELOR

Paharele dumneavoastra delicate pot fi acum curatate intr-un mod mai sigur ca niciodata datorita sistemelor SoftGrip si SoftSpikes de la AEG care fixeaza perfect paharele, protejandu-le de spargere.

SETAREA FACILA A CICLULUI CU QUICKSELECT

QuickSelect asigura control optim asupra masinii de spalat vase. Alegeti durata ciclului cu ajutorul glisorului si adaugati tratamente suplimentare cu o atingere. Dupa aceea, masina va face restul. Obtineti spalare personalizata oferita la momentul dorit. Si vase impecabil de curate.

SPALARE PUTERNICA A VASELOR. CU SATELLITECLEAN®

Programul cu abur permite improspatarea hainelor fara a fi necesar un ciclu complet. Prin adaugarea aburului in tambur, fibrele sunt relaxate si cutele sunt reduse, reducand la minim nevoia de calcare. Iar, datorita faptului ca acesta impiedica spalarea prea intensa a imbracamintei, aceasta arata si se simte mai bine pentru mai mult timp.

USCARE NATURALA

Noua tehnologie Airdry va permite sa eficientizati la maxim uscarea cu ajutorul fluxului natural de aer. Usa se deschide 10 cm automat in ultima faza a ciclului. Astfel, vasele sunt uscate natural, fara consum extra de energie.