Mobila pentru familia ta

Masina de spalt rufe AEG L8WBE68SI

MASINA DE SPALAT RUFE INCORPORABILA,Capacitate de spalare+uscare: 8 + 4 kg, 1600 rpm, clasa energetica E, uscare prin condensare, Tehnologie DualSense + ProSense, motor Inverter (Magnet Permanent). Programe: Bumbac/-Eco, Sintetice, Delicate, Lana/Manual, Abur, Non-Stop 60 min, Denim, Outdoor, Sport, Antialergic, Curatare Masina. Optiuni : Mod spalare/uscare, Reducere durata program, Uscare automata/temporizata. Furtun alimentare AquaControl. Nivel de zgomot 46 dB!-uscare 52 dB. WoolmarkBlue spalare+uscare. Dimensiuni I x L x A : 81.9 x 59.6 x 54/54.4 cm , Greutate:69.5 kg
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 2307
Termen de livrare: Intre 30 - 60 zile
5.180 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 863 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 431 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 18 x 287 lei / luna prin BT

Beneficii

Masina de spalat rufe incorporabila cu uscator 7000 de la AEG se integreaza cu celelalte aparate, functioneaza silentios si asigura ingrijirea totala a tesaturilor delicate. DualSense adapteaza temperatura si miscarea tamburului la fiecare incarcatura, spaland-o si uscand-o intr-un singur ciclu. Reducand la minim nevoia de curatare chimica si de spalare de mana.

Setari optimizate pentru tesaturi diferite cu DualSense

Tehnologia DualSense regleaza automat setarile ciclului in functie de tipurile de tesatura din incarcatura. Aceasta inseamna ca hainele sunt spalate si uscate exact cu temperatura corecta si cu miscari optimizate ale tamburului. Fiecare articol isi pastreaza forma si dimensiunea. Totul intr-un singur ciclu.

Cicluri personalizate cu ProSense Technology®

Tehnologia ProSense® adapteaza automat duratele de spalare si uscare in functie de dimensiunea incarcaturii. Aceasta asigura ingrijirea optima a hainelor in timp ce ofera economii de timp, energie si apa. Asigurand cel mai eficient proces de la rufe uscate murdare la rufe uscate curate.

Fiecare articol este improspatat cu abur

Programul cu abur permite improspatarea hainelor fara a fi necesar un ciclu complet. Prin adaugarea aburului in tambur, fibrele sunt relaxate si cutele sunt reduse, reducand la minim nevoia de calcare. Iar, datorita faptului ca acesta impiedica spalarea prea intensa a imbracamintei, aceasta arata si se simte mai bine pentru mai mult timp.

Spalati si uscati o tinuta intr-o singura ora

Aveti o tinuta gata de purtat in doar o singura ora cu programul NonStop de 60 de minute. Acesta permite spalarea si uscarea rapida a micilor incarcaturi intr-un singur ciclu. Oferind confort absolut fara niciun compromis in privinta ingrijirii.

O masina silentioasa pentru o locuinta confortabila

Masina silentioasa de spalat rufe face putin zgomot in timpul rularii unui ciclu, reducand la minim deranjul si pastrand o atmosfera confortabila in locuinta.

Pretul include timbru verde in valoare de 89,25 lei