Mobila pentru familia ta

Masina de spalat vase incorporabila EEC87300L

Modelul EEC87300L Real Life este total incorporabil; Comfort Lift; AirDry; QuickSelect; Latime 60 cm; Consum apa 11 l; Nivel de zgomot 42 db; 8 programe; 4 temperaturi; Usa slide; Motor inverter; Afisaj TFT; Program scurt; Program ECO; Program pahare; Time Beam - Proiectia timpului ramas pe podea; Start intarziat pana la 24 ore; Clasa eficienta energetica A+++
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2128
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 5.314,00 RON
4.760,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 793,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 397.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 24 x 198.00 lei / luna prin BRD Groupe.

Beneficii

Ridicați-vă așteptările

ComfortLift este primul sistem de acest tip care vă oferă acces ușor la vasele dvs. într-un mod mult mai confortabil decât până acum. Mecanismul unic vă permite să ridicați ușor raftul inferior până la dvs., eliminând efortul făcut la încărcare și descărcare. Cea mai nouă inovație în tehnologia mașinilor de spălat vase face mult mai confortabilă această activitate zilnică.

Încărcare și descărcare ușoară a tuturor ustensilelor

Tava pentru tacâmuri este spațioasă și detașabilă pentru a face mai ușoară încărcarea, spălarea și descărcarea tacâmurilor și ustensilelor. Aceasta asigură spațiu și funcționalități optime și are capacitatea de până la 13 seturi de tacâmuri. Are, de asemenea, un culoar extins pentru ustensilele lungi și voluminoase.

Un rezultat stralucitor, fara a spala de mana

Nu mai trebuie sa pierdeti timpul sau sa depuneti efort pentru a spala de mana articolele delicate. Sistemul nostru avansat GlassCare cu functia sa unica SoftGrip fixeaza in siguranta toate paharele pe parcursul spalarii si le protejeaza de miscare si vibratii. Protectie la crapare, spargere sau urme de apa.

Uscare cu flux natural de aer

Noua noastra tehnologie AirDry foloseste fluxul de aer natural pentru a termina uscarea. Aceasta deschide usa cu 10 cm in ultima parte a ciclului pana cand sunteti pregatiti sa scoateti vasele. O modalitate naturala de a obtine performanta maxima la uscare, reducand eficient costurile de energie electrica.