Mobila pentru familia ta

Masina de spalat vase Electrolux EEG69300L

Masina de spalat vase, 15 seturi; Total incorporabila Real Life; AirDry; QuickSelect; Latime 60 cm; Sertar superior de tacamuri detasabil, Brat suplimentar de pulverizare - Real Life, Consum apa 11 l; Nivel de zgomot 44 db; 8 programe; 4 temperaturi; Usa slide; Motor inverter; Afisaj digital; Program scurt; Program ECO; Program pahare; Indicator luminos pe podea - 2 culori; Start intarziat pana la 24 ore; Clasa eficienta energetica A+++
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2586
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 3.414,00 RON
2.975,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 496,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 248.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 24 x 124.00 lei / luna prin BRD Groupe.

Paharele sunt protejate si stralucitoare cu masina de spalat vase GlassCare 700. Sistemele noastre unice SoftGrips si SoftSpikes tin cu delicatete paharele in pozitia corecta pe raftul superior. In raftul inferior, GlassHolder asigura stabilitatea paharelor cu picior inalt.Beneficii

Paharele delicate sunt protejate cu SoftGrips si SoftSpikes

Cu SoftGrips si SoftSpikes nu mai trebuie sa pierzi timpul cu spalarea de mana a paharelor delicate. Materialul moale fixeaza delicat paharele si le protejeaza de crapaturi si spargere.

Elimina ghicitul cand speli vasele cu QuickSelect

QuickSelect este o modalitate usoara de a porni un program personalizat de spalare a vaselor. Alege durata acestuia cu ajutorul glisorului si adauga eventualele tratamente optionale cu o singura atingere. Nu a fost nicicand mai simplu. Apoi, relaxeaza-te si lasa masina sa se ocupe de restul.

Acoperire completa cu SatelliteClean

Vasele vor fi spalate perfect cu SatelliteClean, avand performante de pana la trei ori mai bune decat standardul. Datorita bratului cu rotatie dubla si a schimbarilor permanente ale unghiului de pulverizare, chiar si articolele voluminoase sunt spalate in profunzime.

Uscare de trei ori mai eficienta cu AirDry

Noua tehnologie AirDry foloseste fluxul natural de aer pentru a finaliza uscarea, avand performante de pana la trei ori mai bune comparativ cu sistemele cu usa inchisa. Usa se deschide cu 10 cm spre finalul programului, lasand aerul sa circule pentru rezultate exceptionale la uscare..

Feedback silentios, Beam on floor

Proiectarea luminoasa pe podea (Beam on Floor) pastreaza linistea in bucatarie. In locul unui bip puternic care se poate pierde in zgomotul de fundal, masina noastra de spalat vase iti comunica stadiul programului printr-un punct proiectat pe podea. Rosu când programul ruleaza si verde cand s-a incheiat.

Instalare usoara, PerfectFit

Cu balamalele glisante PerfectFit nu a fost niciodata mai usor sa instalezi o masina noua de spalat vase. Acestea pot fi folosite pentru masini cu orice inaltime și elimina chiar si nevoia de a taia plinta. Poti avea incredere ca masina se va incadra perfect in bucataria ta.

Specificatii produse
Attribute nameAttribute value
Dimensiuni (l x A x H) cm60 x 55 x 81.8
Clasa de eficienta energeticaA++
Nivel zgomot44 Db
Consum anual energie242 kWh
Consum mediu anual apa8999 litri
Tip programeClatire Auto Rapid Normal
FunctiiAutocuratare; Opriere automata; Indicator terminare program, Protectie impotriva inundatiilor, Indicator sare, Senzor de incarcare, Pornire programabila, Cos superior ajustabil, Deschidere automata a usii, Indicator nivel solutie clatire,
Tip incastrareIncorporabil
Tipcomplet incorporabila
Capacitate incarcare15 seturi vase
Numar Programe8
Trepte temperatura4
Putere1950 W
Tensiune alimentare220 V 240 V