Mobila pentru familia ta

Masina de spalat vase AEG FSE83400P

9 seturi; Total incorporabila ProClean; AirDry; Latime 45 cm; Consum apa 10 l; Nivel de zgomot 44 db; 7 programe; 4 temperaturi; Motor inverter; Afisaj digital; Time Beam - Proiectia timpului ramas pe podea; Program AUTO; Program scurt; Program pahare; Functie MyFavorite; Start intarziat pana la 24 ore; Clasa eficienta energetica A+++

AEG

☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2038
Termen de livrare: Programare
3.364,00 RON
2.749,00 RON

Beneficii

Cicluri personalizate, curățare completă

Senzorii avansați din mașinile de spălat vase AEG reglează automat timpul, temperatura și utilizarea apei în conformitate cu gradul de reziduuri al fiecărei încărcături. Astfel veți avea cicluri personalizate pentru fiecare spălare, cu rezultatele cele mai bune de fiecare dată.

Cunoașteți în permanență momentul în care mașina de spălat vase a terminat

Datorită TimeBeam puteți fi în permanență la curent cu starea ciclului de spălare în orice moment. Atâta timp cât ciclul este încă în desfășurare, tehnologia TimeBeam proiectează timpul rămas cu o lumină clară, roșie, pe pardoseală. Simplu, direct și eficient.

Gata când este nevoie

Economisiți timp folosind funcția de pornire întârziată a mașinilor noastre de spălat vase. Presetați un timp de program care vă convine și bucurați-vă de avantajul vaselor curate atunci când aveți nevoie de ele.

Protecție dedicată, pentru paharele delicate

Deseori paharele sunt cele mai delicate din mașina dumneavoastră de spălat, ceea ce înseamnă că au nevoie de atenție specială. Coșul superior al acestei mașini de spălat este dotat cu elemente de cauciuc pentru sprijinirea și protejarea paharelor. Elementele SoftSpike stabilizează eficient paharele și cănile, prevenind căderea și posibil spargerea acestora.

Specificatii produse
Instalare Incorporabil
Capacitate incarcare 9 seturi vase
Clasa de eficienta energetica A+++
Nivel zgomot 44 Db
Culoare Produs argintiu
Tensiune (V) 220-240
Consum energie-aparat in mod inactiv 5 (W)
Consum energie-aparat oprit 0,50
Consum anual apa 2775 litri
Consum anual energie 234 kWh
Inaltime(mm) 818
Lungime(mm) 446
Adancime(mm) 550
Inaltime incastrare(mm) 818
Lungime incastrare(mm) 450
Adancime incastrare(mm) 550