Mobila pentru familia ta

Hota Zanussi ZHC62462XA

Hotă tip şemineu ZHC62462XA, special concepută pentru a se potrivi perfect cu toate celelalte aparate incorporabile într-un stil unic.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Zanussi
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 2183
Termen de livrare: Intre 7 - 14 zile
695 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 115 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 57 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 10 x 69 lei / luna prin BT

Beneficii

Bucuraţi-vă de o bucătărie modernă şi stilată

Practică si în acelaşi timp atrăgătoare! Această hotă decorativă de perete elimină rapid şi eficient mirosurile din bucătăria dumneavoastră rezultate în urma procesului de gătire, astfel încât să aveţi mereu un aer proaspăt şi curat. În acelaşi timp oferă şi un aer modern

Asigură permanent un aer proaspăt şi plăcut în bucătăria dumneavoastră!

Uneori aveţi nevoie doar de puţin aer proaspăt, altădată aveţi nevoie de un flux puternic! Puteţi regla eficient această hotă în funcţie de situaţia întâlnită. De la viteza maximă, atunci când mirosurile din bucătărie sunt foarte puternice, până la viteza minimă, atunci când doriţi o reîmprospătare a aerului – şi o viteză medie pentru restul situaţiilor!

Lumini strălucitoare pentru un proces mai bun de gătire

Această hotă este concepută special pentru a elimina aburul din bucătăria dumneavoastră şi vă poate oferi lumină suficientă pentru a putea găti. Lumina strălucitoare a halogenului se revarsă pe zona de gătit pentru vă oferi suficientă lumină astfel încât, indiferent de ceea ce gătiţi, să aveţi rezultate fantastice!

Comenzi rapide, uşoare şi la îndemână

Nivelul de putere de care aveţi nevoie de la o hotă poate să varieze pe parcursul pregătirii mâncării. Reglarea nivelului nu poate fi mai simplă de atât: glisaţi comanda cu ajutorul degetelor până când obţineţi nivelul de viteză şi puterea de absorbție ideală pentru mâncarea pe care o pregătiţi. Este uşor şi eficient energetic!

Pretul include timbru verde in valoare de 13,09 lei

Specificatii produse
Attribute nameAttribute value
Tipdecorativa
Culoare ProdusInox
Garantie2 ani
Putere absorbtie420 mc/h
Numar de motoare1
Numar de viteze3
Tensiune (V)220
Tip filtrualuminiu lavabil
Diametru tub evacuare120
Inaltime(mm)620