Mobila pentru familia ta

Hota Electrolux LFT766X

Hota semineu dreapta LFT766X - front de sticla; motor; 3 viteze+intensiv; Control electronic; 2 filtre de aluminiu lavabile; Conectivitate plita; Filtru de carbon inclus; Putere de absorbtie - 700 mc/h; Inox;60 cm
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 2580
Termen de livrare: 6 saptamani
2.139 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 356 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 178 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 10 x 213 lei / luna prin BT

Tehnologia Hob2Hood® conecteaza plita si hota printr-o conexiune wireless. Astfel ca, in timp ce gatesti, ventilatorul hotei este reglat automat, in functie de schimbarile de temperatura pe care le operezi sau in functie de cate zone folosesti. Concentreaza-te pe creatiile tale culinare si uita de grija hotei.Beneficii

Hob2Hood®, pentru mai mult confort

Functia Hob2Hood® conecteaza plita la hota printr-o conexiune wireless. Incepe sa gatesti, iar hota va regla automat setarile pentru cea mai buna extractie, în functie de setarile plitei. Concentreaza-te pe gatit si uita de grija hotei.

Improspateaza discret aerul cu Breeze

Atinge butonul Breeze imediat ce ai terminat de gatit, iar zgomotul este redus la o soapta, timp de 60 de minute. Astfel, te poti bucura in liniste de mancarea preparata, in timp ce aerul este improspatat discret.

Motor puternic, extractie eficienta

Indiferent de nevoile tale, aceasta hota improspateaza eficient aerul prin extragerea vaporilor si mirosurilor din timpul gatirii. Motorul puternic si turatiile ridicate asigura un aer mereu curat. Solutia rapida pentru o bucatarie placuta.

Panou tactil din sticla, pentru control fara efort

Panoul de comanda stilat din sticla este integrat perfect in designul hotei. Comenzile electronice tactile permit controlul usor si precis al setarilor si modurilor de functionare ale hotei.

Pretul include timbru verde in valoare de 47,6 lei