Mobila pentru familia ta

Hota Electrolux EFP60460OX

Utilizaţi la maximum spaţiul din bucătăria dvs. cu această hotă complet integrată, culisantă, care ocupă un spaţiu redus. Hota Electrolux EFP60460OX.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 942
Termen de livrare: Programare
1.307,00 RON
1.085,00 RON

Beneficii

Consum mic de energie, putere mare

Bucurati-va de beneficiile acestei hote puternice de aragaz în timp ce folositi mai putina energie. Aceasta hota îndeparteaza rapid vaporii de la gatit, pentru ca aerul din bucataria dvs. sa fie curat si proaspat.

O hota de încredere pentru reducerea aburului

Cu aceasta hota eficienta creati o atmosfera mai curata în bucatarie atunci când gatiti, mâncati si va relaxati. Motorul ei de încredere reduce în mod eficient aburul, asa ca dvs. va puteti bucura de timpul petrecut în bucatarie mai mult ca niciodata.

Mai multa vizibilitate, mai putina energie consumata

Mai multa vizibilitate, mai putina energie consumata

Lumina LED eficienta energetic este ideala pentru bucatarie, unde iluminarea este folosita frecvent, pentru perioade lungi de timp. Stralucitoarea, durata lunga de functionare si consumul energetic eficient sunt caracteristici esentiale pentru bucatariile moderne.

Improspatati rapid aerul din bucatarie

Improspatati rapid aerul din bucatarie

Filtrul puternic de carbune mentine un aer proaspat în bucatarie. Dupa o utilizare intensa, filtrul poate fi reîmprospatat la cuptor, pentru ca apoi sa functioneze la capacitate maxima. Va veti bucura zi de zi de aer proaspat în bucatarie.

Setarile hotei, acum simplificate

Functiile hotei dumneavoastra devin foarte accesibile cu ajutorul comenzilor electronice intuitive. Reglati setarile pentru lumina sau viteza ventilatorului pentru un gatit rapid si flexibil.

Specificatii produse
Tip telescopica
Culoare Produs Inox
Garantie 2 ani
Putere absorbtie 603 mc/h
Numar de motoare 1
Numar de viteze 3
Tensiune (V) 220
Tip filtru aluminiu lavabil
Instalare Incorporabil
Diametru tub evacuare 120
Adancime(mm) 295
Lungime(mm) 598