Mobila pentru familia ta

Cuptor Electrolux EZF5C50Z

Cuptor electric multifunctional (7 functii); Convectie; Autocuratare catalitica; Timer cu display electronic; Usa cu 2 straturi de geam; Grill; Volum net cavitate 57 litri; Clasa eficienta energetica A-10%; Negru
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 568
Termen de livrare: 2 saptamani
1.709,00 RON
1.265,00 RON

Beneficii

 

Comenzi directe – cu butoane rotative si functie de numaratoare inversa

Pentru control simplu, aceasta interfata cu butoanele sale rotative si afisaj LED va ofera acces direct la functia de numaratoare inversa si la modurile practice de gatit. Când cuptorul este oprit ecranul va afisa ora.

Gatitul la cuptor s-a simplificat

Cu functiile simple si confortabile, ale acestui cuptor, veti realiza, fara efort, preparate gatite extraordinar de bine.

Gatiti mai rapid - gatiti mai economic

Cu ajutorul ventilatorului cu aer cald puteti reduce timpul de preparare si diminua temperatura. Asadar veti econimisi timp, iar gatitul va deveni mai economic.

Grill electric

Obtineti cele mai bune rezultate la rumenire, chiar si cu vase mai mici. Este usor si rapid cu gratarul cu circuit dublu al acestui cuptor.

Cuptorul care va ajuta sa-l curatat

Acest cuptor chiar va ajuta sa-l curatati. Interiorul sau are un strat inteligent de acoperire catalitica care absoarbe si arde grasimea, iar curatarea este mai usoara.