Mobila pentru familia ta

Bucatarie M 70

Bucatarie comanda liniara, fronturi din MDF frezat , dimensiuni 317 x 60 x 215 cm.

Promotie

☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: STAER
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2541
Termen de livrare: Programare
4.653,00 RON

Descriere

  • Configuratiile   de mai sus se realizeaza pe baza de comanda si le putem adapta in functie de spatiul si nevoile dumneavoastra.
  • Preturile afisate  mai sus sunt calculate pentru  configuratiile :

321743 standard - corpuri pal melaminat de 18 mm , fronturi MDF frezat, manere metalice ,  echipata cu balamale Slide-on si sertare quadro Hettich .

321745 mediucorpuri pal melaminat de 18 mm , fronturi MDF frezat, manere metalice , echipata cu balamale hettich sensys cu amortizor si sertare atira hettich, suport tacamuri hettich, scurgator vas)  

318815 highcorpuri pal melaminat de 18 mm , fronturi MDF frezat, manere metalice , echipata cu balamale clip top blumotion, sertare antaro blum, suport cutite blum, suport folie aluminiu blum, suport farfurii blum, scurgator vase .

 

Nota

  • Configuratiile de mai sus sunt disponibile in programul 3D din reteaua de magazine STAER 
  • Acest pret  poate varia in fuctie de  materialele si culorile alese. 
  • Obiectele de decor din foto de mai sus, peretii laterali, suporturile de tacamuri si electrocasnicele nu fac parte din configuratie si nu intra in calculul pretului.

 

Dimensiune  totala bucatarie

  • L x l x A x H  317 x 60 x 215 cm ( inaltimea variaza in functie de suspendarea corpurilor)

 

 

 Folosim o gama variata de materiale si culori, astfel pe baza de comanda puteti opta  pentru oricare dintre urmatoarele materiale (Pal, Mdf lucios si superlucios cu efect de sticla colorata, MDF cu folie 3D, MDF vopsit )

 

Etichete produs