Mobila pentru familia ta

Sertar termic Electrolux EBD4X

Sertar termic pentru pastrarea calda a alimentelor sau incalzire vesela; Seria 900 PRO; 5 rpograme; Inaltime 14 cm; Temperatura 30-80 grade Celsius; Inox antiamprenta
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 2249
Termen de livrare: 6 saptamani
3.165 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 527 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 263 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 18 x 175 lei / luna prin BT

Beneficii


Serviti masa pe farfurii incalzite

Serviti mancarea musafirilor dvs. pe farfurii preincalzite, intocmai ca bucatarii profesionisti. Acest sertar termic inteligent pentru pastrarea la cald este perfect pentru incalzirea farfuriilor si platourilor si mentinerea alimentelor calde.

Incalzire placuta si uniforma, pentru ca fiecare bucatica sa fie calda

Incalziti uniform fiecare fel de mancare la o temperatura confortabila, datorita sistemului de circulare a aerului cald al acestui sertar termic. Fiecare bucatica este calda si gustoasa.

Reconsiderati modul in care decongelati, avand aceasta alternativa inteligenta

Iata alternativa inteligenta pentru decongelarea alimentelor la microunde: sertarul termic. Acesta creeaza temperatura perfecta pentru decongelarea delicata a alimentelor.

Ingredientul secret pentru produse coapte delicioase

Generand o atmosfera calda si stabila, acest sertar termic este locul ideal pentru dospirea aluatului. Va deveni secretul dumneavoastra pentru prepararea produselor coapte si delicioase.

Accesati cu usurinta si in siguranta tot ceea ce se afla la interior

Accesul la sertarul termic este facil datorita ghidajelor telescopice inteligente. Acestea ies complet in afara, in timp ce suportul anti-alunecare asigura stabilitatea tuturor articolelor din interior.

Intotdeauna stralucitor, intotdeauna contemporan

Partea frontala din otel inoxidabil a acestui sertar termic are o finisare cu tratament anti-amprenta. Va ramane lucios si stralucitor, fara sa-l curatati, indiferent cat de des il folositi.

Pretul include timbru verde in valoare de 47,6 lei