Mobila pentru familia ta

Saltea Pocket Fiber

Saltea Pocket Fiber, grosime 18 cm (± 1 cm), fermitate medie spre tare.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: SuperBall
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 3489
Termen de livrare: 15 zile
*
620 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 103 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 51 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 10 x 62 lei / luna prin BT

Saltea Pocket Fiber, se bazeaza pe pe tehnologia arcurilor impachetate individual pentru a oferi confort. Datorita constructiei, aceasta ofera sustinerea necesara pentru adoptarea unei pozitii cat mai corecte in timpul somnului.

Arcurile sunt impachetate individual in casete de textile si actioneaza independent la presiunea exercitata asupra lor. Acest tip de structura elimina „efectul de val” creat la clasicele saltele realizate pe plasa de arc. Neavand legaturi intre ele nu angreneaza in miscare celelalte arcuri oferind stabilitate ridicata si zero deranj pentru partenerul de somn. In plus sistemul 5Z Green Pocket® permite un suport diferit al partilor corpului in functie de presiunea exercitata de acestea pe suprafata saltelei pentru a asigura o aliniere corecta.

Stratul de confort al saltelei este format din fibre siliconate (fara spuma pe suprafata de dormit), astfel suprafata saltelei are o ventilatie buna, aerisindu-se corespunzator. Este o saltea recomandata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac. Dimensiunile saltelei sunt de 160 x 200 cm.

Pentru o igiena buna, husa este prevazuta cu fermoare si este lavabila la 30 de grade Celsius. Fermitatea acestei saltele este medie spre ridicata, 4 din 5. Inaltimea saltelei este de 18 cm (+/-1 cm).

Caracteristici saltea:

 • Grosime: 18 cm (± 1 cm)
 • Fermitate: medie spre tare

Recomandari de utilizare:

 • desfaceti cu grija folia de protectie, fara a folosi cutitul sau alte obiecte taioase care ar putea deterioara tesatura saltelei;
 • dupa derulare, acordati 72 ore pentru o revenire completa la forma initiala;
 • salteaua trebuie utilizata pe o rama de lemn, a carei parte inferioara sa permita aerisirea saltelei (sa existe spatiu intre scandurile care compun partea inferioara a ramei) sau pe o somiera tapitata cu structura de arcuri aerisita;
 • este indicat sa utilizati acest produs in spatii inchise, intr-un climat normal de umiditate si temperatura;
 • se recomanda aerisirea zilnica a incaperii si expunerea produselor la aer curat, astfel se previne dezvoltarea mucegaiului si acumularea unei mari concentratii de umiditate in produse;
 • produsul nu este destinat folosirii in medii umede;
 • evitati scurgerea de lichide si acumularea de umezeala in saltea;
 • nu se recomanda curatarea umeda si uscarea cu fierul;
 • utilizarea unei protectii suplimentare protejeaza tesatura husei de accidente nedorite si prelungeste durata de utilizare a saltelei.

INALTIME: 18 cm (± 1 cm)

Greutate maxima recomandata / peroana - 100 kg

Fabricat in Romania

Specificatii produse
Attribute nameAttribute value
Garantie3 ani