Mobila pentru familia ta

Plita Electrolux KGG6456K

Plita KGG6456K, pe gaz; 60 cm; 4 arzatoare gaz; Design X-line; Arzator Wok; Aprindere electrica integrata; Control cu butoane frontal; Dispozitiv siguranta; Gratare de fonta; Gaz pe sticla; Culoare neagra
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 2567
Termen de livrare: 6 saptamani
1.490 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 248 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 124 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 18 x 82 lei / luna prin BT

Arzatorul rapid de la aceasta plita cu gaz Electrolux este conceput pentru a ajunge rapid la baza oalelor si cratitelor. Asigurand o flacara mai rapida si mai puternica si oferind economii de pana la 20% la energie.

Beneficii

Incalzire puternica pentru o aroma deplina
Arzatorul cu coroana multipla de la arzatorul pentru wok 4k este conceput pentru a oferi o flacara mai puternica. Oferindu-va mai multa caldura pentru a gati arome asiatice autentice.

Fundatia unui gatit mai sigur
Grilajul nostru cu suporturi din fonta va garanteaza ca puteti pune in siguranta oalele si cratitele pe suprafata plitei.

Eleganta fireasca
Suprafata de sticla a plitei se sterge usor, pastrand bucataria curata si atragatoare.

Flacara cu reglaj fin
Preia controlul asupra plitei pe gaz, prevazuta cu butoane cu actiune instant. Acestea permit reglarea fina a intensitatii flacarii, astfel incat sa poti gati folosind nivelul optim de caldura.

Siguranta fara niciun compromis
Plita noastra cu gaz este prevazuta cu o functie automata de siguranta care opreste alimentarea cu gaz daca flacara se stinge accidental.