Mobila pentru familia ta

Plita Electrolux EIP6446

Plita inductie EIP6446 , 60 cm; Booster (4 zone); Timer electronic; Oprire automata; Detectarea vaselor; Blocare de siguranta pentru copii;
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2256
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 3.439,00 RON
2.975,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 496,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 248.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen, Transilvania
✅ Magazine: 24 x 124.00 lei / luna prin BRD Groupe.

Beneficii

Plita cu inductie cu 4 zone de gatire pentru libertate maxima, ce poate transforma 2 zone de incalzit intr-una singura. Plita este prevazuta cu functia Stop+Go si comenzi complet intuitive DirectAccess, cu ajutorul carora, printr-o simpla atingere sau glisare, puteti seta temperatura.

Eleganta pura

Designul elegant al plitei cu inductie InfinitePure nu este intrerupt de comenzi sau zone de gatit vizibile - pana la aprinderea ei. Atunci cand nu o folositi, tot ce este vizibil este sticla neagra stilata. Aceasta plita combina viteza inductiei cu designul unic si exceptional care se integreaza cu usurinta in bucataria dvs.

Potrivita pentru vase de toate dimensiunile

Plita cu inductie Infinite este prevazuta cu zone de gatit care detecteaza dimensiunea vasului imediat ce le puneti deasupra punctelor marcate. In acest mod, puteti gati folosind cratitele dvs. preferate.

Control digital

Interfata plitei, prevazuta cu un cursor rotativ va ghideaza intuitiv, direct la valoarea corecta a temperaturii. Pur si simplu atingeti butonul sau glisati cursorul pe nivelul corespunzator

Gatiti mai mult deodata

Cand planificati o masa festiva pentru familie si prieteni, prepararea meniului este floare la ureche. Functia de punte a acestei plite nu ocupa niciun spatiu, dar va da posibilitatea de a explora mai multe optiuni de gatire. Aceasta poate transforma doua zone de incalzire intr-una mai mare.

Economisiti timp prin atingerea imediata a temperaturilor inalte

Gatiti mai rapid cu ajutorul functiei booster de la aceasta plita. Va ofera un plus de energie pentru a ajunge imediat la temperaturile cele mai mari.