Mobila pentru familia ta

Plita Electrolux EGD6576NOK

Plita mixta 60 cm cu 4 zone de gatit si aprindere electrica integrata, gratare de fonta , blocare de siguranta pentru copii , finisaj negru.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 2263
Termen de livrare: 6 saptamani
2.230 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 371 lei / luna prin CardAvantaj, BRD, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 185 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 10 x 223 lei / luna prin BT

Plita mixta; 60 cm; 4 zone de gatit (2 zone gaz si 2 zone inductie); Aprindere electrica integrata; Control frontal; Dispozitiv siguranta;Gratare de fonta; Timer electronic; Booster; Oprire automata; Blocare de siguranta pentru copii; Stop&Go; Culoare neagra

Beneficii

Plita mixta (inductie + gaz), va ajuta sa combinati intr-o armonie perfecta inovatia cu modul traditional de gatire.

Inductia si gazul, la indemana dumneavoastra

Cu aceasta plita combinata, dispuneti de zone de incalzire prin inductie si prin arzatoare cu gaz, astfel incat puteti utiliza surse diferite de energie

Poate fi intotdeauna curatata prin stergere, datorita tehnologiei cu inductie

Datorita tehnologiei profesionale cu inducţie de care dispune aceasta plita, suprafata nu se incinge niciodata. Astfel, petele de alimente varsate nu se intaresc si pot fi curatate printr-o stergere rapida.

Control intuitiv asupra incheierii procesului de gatire

Pentru control intuitiv, folositi cronometrul. Acesta dezactiveaza automat plita la terminarea duratei de gatit si va anunta prin emiterea unui semnal sonor.

Intrerupeti procesul de gatire, apoi reluati-l, printr-o singura atingere

Uneori, cand gatiti, trebuie sa priveti in alta parte. Cu ajutorul functiei Stop+Go, procesul de gatire este intrerupt printr-o singura atingere si repornit cu aceleasi setari.

Economisiti timp prin atingerea imediata a temperaturilor inalte

Gatiti mai rapid cu ajutorul functiei booster de la aceasta plita. Va ofera un plus de energie pentru a ajunge imediat la temperaturile cele mai mari.

Suport robust si de durata in timp ce gatiti fiecare masa

Aceasta hota este prevazuta cu suporturi din fonta de inalta calitate pentru vasele de gatit. Cu asemenea suporturi solide, veti avea o baza de gatit robusta si stabila, un timp indelungat.