Mobila pentru familia ta

Hota Electrolux LFP536X

Hota telescopica incorporabila glass-out; 1 motor; 3 viteze; 2 filtre de aluminiu lavabile; Putere de absorbtie - 600 mc/h; Inox
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2264
Termen de livrare: Programare
1.407,00 RON
1.220,00 RON

Beneficii

Hota noastra discreta se potriveste perfect in mobilierul de bucatarie. Liniile suple complementeaza orice stil, iar sticla moderna se extinde pentru a capta mai multe mirosuri si vapori. Iar finisajul sau suplu si discret aduce o nota de clasa la decorul bucatariei dumneavoastra.

Mai multa vizibilitate, mai putina energie consumata

Lumina LED eficienta energetic este ideala pentru bucatarie, unde iluminarea este folosita frecvent, pentru perioade lungi de timp. Stralucitoarea, durata lunga de functionare si consumul energetic eficient sunt caracteristici esentiale pentru bucatariile moderne.

Setarile hotei, acum simplificate

Functiile hotei dumneavoastra devin foarte accesibile cu ajutorul comenzilor electronice intuitive. Reglati setarile pentru lumina sau viteza ventilatorului pentru un gatit rapid si flexibil.

Extindeti pentru un gatit mai curat

Bucurati-va de mai mult spatiu si stil complementar cu hota Electrolux. Aceasta este incastrata direct in dulap si poate fi scoasa in exterior atunci cand este nevoie. Astfel, bucataria dumneavoastra este moderna si functionala, indiferent de ceea ce gatiti.

Aer curat de jur imprejur

Aceasta hota dispune de un motor puternic care elimina aburul rapid. Va veti putea bucura de o atmosfera mai curata atunci cand gatiti, mancati sau va relaxati.

Specificatii produse
Tip decorativa
Culoare Produs Inox
Garantie 2 ani
Putere absorbtie 647 mc/h
Numar de motoare 1
Numar de viteze 3
Tensiune (V) 220-240
Lungime(mm) 560