Mobila pentru familia ta

Hota Electrolux KFIA19R

Hota insula KFIA19R ; Seria 900 SENSE; 90 cm; 1 motor; 3 viteze+intensiv; 1 filtru de aluminiu lavabil; Control electronic; Functie Breeze; Conectivitate plita; Telecomanda; Filtru de carbon inclus; Putere de absorbtie - 700 mc/h; Negru Rustic
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2583
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 6.007,00 RON
4.165,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 694,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 347.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen, Transilvania
✅ Magazine: 24 x 174.00 lei / luna prin BRD Groupe.

Niciodata nu a fost mai usor sa faci mai multe lucruri deodata in bucatarie cu ajutorul hotei RemoteControl 900. Poti modifica fara efort setarile de putere sau sa o opresti complet de la distanta. Astfel, te poti concentra si asupra altor activitati..Beneficii

Control la distanta pentru maximum de confort

Multitasking-ul din bucatarie se face mai usor cu hota RemoteControl. Aceasta permite reglarea setarilor sau oprirea de la distanta a hotei. Astfel, te poti concentra pe aranjatul mesei sau pe impaturirea rufelor proaspat spalate.

Hob2Hood®, pentru mai mult confort

Functia Hob2Hood® conecteaza plita la hota printr-o conexiune wireless. Incepe sa gatesti, iar hota va regla automat setarile pentru cea mai buna extractie, în functie de setarile plitei. Concentreaza-te pe gatit si uita de grija hotei.

Motor puternic, extractie eficienta

Indiferent de nevoile tale, aceasta hota improspateaza eficient aerul prin extragerea vaporilor si mirosurilor din timpul gatirii. Motorul puternic si turatiile ridicate asigura un aer mereu curat. Solutia rapida pentru o bucatarie placuta.

Control fara efort

Comenzile intuitive electronice permit gestionarea exacta si fara probleme a setarilor hotei. Creste sau reduce puterea, aprinde luminile sau foloseste functia Boost, totul fara efort.