Mobila pentru familia ta

Dressing program

Dressing pe baza de comanda, in functie de dimensiunile si specificatiile dorite.
☆☆☆☆☆
★★★★★
5.0 24
Producator: STAER
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 265
Termen de livrare: 30 zile
3.785 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 630 lei / luna prin CardAvantaj, BRD, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 315 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 10 x 378 lei / luna prin BT

Dressing simulator 3D - 1

L x A x H - 200 x 60 x 220 cm - simulare 441109

Dressing simulator 3D - 2

L x A x H - 200 x 60 x 220 cm - simulare 431570

Dressing simulator 3D - 3

L x A x H - 1950 x 60 x 220 cm - simulare 431578

Dressing simualtor 3D - 4

L x A x H - 200 x 60 x 220 - simulare 431572

Pretul pentru fiecare configuratie a fost actualizat in IANUARIE 2023 si poate varia in functie de materiale, dimensiuni si accesorii . 

Dressingul si dulapul de haine au rolul lor bine definit in viata noastra de zi cu zi, ba chiar au ajuns sa concentreze aproape toata depozitarea de haine si accesorii din locuinta. Volumul a crescut, functiile s-au nuantat.

Componenta estetica a devenit din ce in ce mai importanta, aproape la fel de importanta ca cea functionala intr-o amenajare cu pretentii ceva mai ridicate. 

Usile glisante si dressingurile cu usi culisante au devenit un „must have” in casele noastre. Si pe buna dreptate... acestea aduc cu sine o nota de stil si eleganta.

Spre deosebire de mobila de serie, mobila la comanda, dressing-ul poate fi facut pe orice dimensiune si cu orice configuratie interioara.Poti aseza politele, barele pentru umerase, sertarele exact acolo unde stii ca ai nevoie de ele . Mobila dressing cu  usi glisante realizat la comanda , pe dimensiunile si specificatiile dorite, mobilier care, executat la comanda, asigura spatiul pentru depozitare dorit . Mobilierul asigura spatiul pentru depozitare din holul apartamentului sau a dormitorului . Optimizarea spatiului pentru depozitare aduce in prim plan, designul si ideile unui proiect de mobila dressing, care in primul rand, trebuie sa acopere nevoia de utilitate, acea compartimentare optimizata in care trebuie sa incapa atat haine impachetate, cat si umerase pentru haine scurte sau lungi. Majoritatea, isi aranjeaza dressing-ul in dormitor, de aceea modelul trebuie sa fie unul atragator, care sa se poata imbina usor cu stilul amenajarii dormitorului. 

Stiind cata nevoie avem de spatiul util acasa, stiind ca bugetul este un reper important, specialistii STAER, cu ajutorul simulatorului 3D si al tau, clientul, reusesc sa rezolve problema spatiilor de depozitare.
Astfel, vei putea organiza hainele pe sezoane,culori sau sex. Tricouri sau paltoane? Cravate si costume ?
Totul devine usor . Ce trebuie sa faci ?


Vino cu dimensiunile in orice magazin STAER, sau in orice magazin PARTENER STAER.

Cu ajutorul consilierilor din magazin si al simulatorului 3D, in cateva minute vei putea vizualiza varianta dorita (schita grafica/foto )

Alege in  functie de finisajele peretilor, sau al usilor din casa, din gama de mostre din simulator, in functie de buget.

Comanda un produs pe dimensiunile si in configuratia dorita, la pret de produs de serie, va deveni al tau.