Mobila pentru familia ta

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil.

Combina frigorifica AEG SCT71800S1

Combină frigorifică incorporabila, control umiditate, ventilator interior, volum frigider 202(l), volum congelator(l) 78, Pro Fresh si No Frost, usa reversibila, clasa A+.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Termen de livrare: 2 saptamani
4.839,00 RON
4.160,00 RON

Beneficii

 

Ajustati setarile pâna când se potrivesc perfect cu nevoile dvs.

Pentru un control si mai mare, congelatorul dispune de comenzi separate pentru ambele compartimente, astfel ca veti putea selecta setari individuale, conform necesitatilor dvs.

Mentine congelatorul fara gheata

 

Tehnologia NoFrost din acest congelator împiedica formarea si acumularea de gheata în aparat. Ceea ce înseamna ca nu va trebui sa mai dezghetati niciodata congelatorul si acesta va functiona întotdeauna eficient. În plus, va existat mai mult spatiu pentru alimente, pachetele nu se vor lipi între ele si etichetele vor ramâne lizibile.

Alimente perfect proaspete datorita conditiilor controlate de pastrare

 

Pentru a pastra alimentele cât mai proaspete si mai sigure, trebuie sa le stocati în cele mai bune conditii. Combina frigorifica este echipata cu tehnologia DynamicAir care mentine temperatura interna pefect uniforma, în tot frigiderul, la toate nivelurile. Prin prevenirea formarii zonelor calde în frigider, aceasta limiteaza riscul dezvoltarii accelerate a bacteriilor.

Lumina puternica si uniforma în toate colturile frigiderului

 

Lampile cu LED-uri reprezinta cea mai revolutionara tehnologie de iluminat, si de aceea AEG le-a integrat în acesta combina frigorifica. Iluminarea interna cu LED-uri produce o lumina mai puternica, raspândita uniform în întreg spatiul. În plus, tehnologia cu LED-uri este mai eficienta energetic, va permite mai mult spatiu în interior si facturi mai mici.

Preluati controlul complet al tuturor setarilor, utilizând comenzile tactile avansate

 

Afisajul LCD avansat cu control atingere permite controlul total al conditiilor de depozitare pentru alimentele dumneavoastra. Comenzile ofera un raspuns atât de exact încât veti putea ajusta setarile cu precizie printr-o simpla apasare. Afisajul LCD va ofera informatii cu privire la temperatura curenta si la functiile selectate.

Specificatii produse
Eficienta enegetica A+
Consum anual energie 297 kWh
capacitate neta frigider (I) excl.congelator 200
Capacitate neta congelator (I) 63
Tehnologie de racire congelator Frost Free
Nivel zgomot 39 Db
Instalare Incorporabil
Inaltime incastrare(mm) 1780
Lungime incastrare(mm) 560
Adancime incastrare(mm) 550
Inaltime(mm) 1772
Lungime(mm) 540
Adancime(mm) 549
Tensiune (V) 230-240
Cablu alimentare(ml) 2.4