Mobila pentru familia ta

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil.

Combina frigorifica AEG SCE81816TS

Combina frigorifica incorporabila AEG SCE81816TS ; Usa reversibila; Dezghetare automata frigider; Clasa eficienta energetica A +; Nivel de zgomot 39 db; Dimensiuni HxLxA: 178x56x55 cm; No Frost; Volum brut 273 litri (Frigider 197 l/Congelator 76 l); 1 compresor+electrovalva; Ventilator interior; Control electronic LCD in interior; Semnal acustic; Control umiditate; Coolmatic; Frostmatic;
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2302
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 4.636,00 RON
3.535,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 589,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 295.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 24 x 147.00 lei / luna prin BRD Groupe.

Beneficii

O masa extraordinara incepe cu ingrediente impecabile, din surse responsabile si pregatite imediat ce au fost recoltate. Sistemul nostru Twintech se asigura ca legumele si fructele dvs. sunt stocate la temperatura si nivelurile de umiditate optime, ceea ce inseamna ca legumele si fructele raman proaspete si suculente pentru mai mult timp, avand aceleasi arome naturale la fiecare muscatura.

Fiecare raft. Racit uniform

Tehnologia DynamicAir de la AEG mentine un flux de aer constant pentru a garanta o temperatura stabila in tot frigiderul. Fiecare raft, racit uniform. De sus in jos. Previne formarea zonelor de caldura. Impiedica dezvoltarea bacteriilor. Pastreaza ingredientele proaspete.

Controlati toate setarile combinei frigorifice

Afisajul temperaturii cu sistem avansat de comenzi tactile permite controlul total al conditiilor de stocare pentru alimentele dumneavoastra. Comenzile ofera un raspuns atat de exact incat veti putea ajusta setarile cu precizie printr-o simpla apasare. Afisajul va ofera informatii cu privire la temperatura curenta si la functiile selectate.

Lumina puternica si uniforma in toate colturile frigiderului

Lampile cu LED-uri reprezinta cea mai revolutionara tehnologie de iluminat, si de aceea AEG-Electrolux le-a integrat in aceasta combina frigorifica. Iluminarea interna cu LED-uri produce o lumina mai puternica, raspandita uniform in intreg spatiul. In plus, tehnologia cu LED-uri este mai mica si mai eficienta energetic, pentru mai mult spatiu in interior si facturi mai mici.

Alimente perfect proaspete direct din congelator

Functia Frostmatic activeaza puterea maxima de congelare, pentru ca produsele proaspete sa fie congelate cat mai repede posibil. Congelatorul revine apoi la setarea normala.

Ajustati setarile pana cand se potrivesc perfect cu nevoile dvs.

Cu compartimente controlate separat pentru frigider si congelator, aceasta combina frigorifica va ofera o gama mai larga de optiuni de control din care puteti alege. Puteti seta temperaturile in functie de preferintele dvs. specifice si le puteti ajusta in conformitate si atunci cand nevoile dvs. se schimba.